Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Γ. ΠΑΠΙΔΑΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΚΤΗ ΣΤΥΓΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ

Oi ιδέες και οι απαιτήσεις της κοινωνίας δεν μπήκαν στο χρονοντούλαπο εξ αιτίας του τρίτου μνημονίου του Τσίπα...
Οι αγωνες του ελληνικου λαου θα συνεχιστουν με την ιδια και ισως μεγαλυτερη ενταση τους αμεσως επομενους μηνες..
Ο απλος κοσμος που ψηφισε ΣΥΡΙΖΑ ακομα ελπιζει σε κατι. Αν ρωτησεις τι ειναι αυτο το κατι οι απαντησεις που θα παρεις ειναι πολλες και διαφορες... Δεν εχει δει ακομα τα μνημονιακα μετρα και καπου στο βαθος της σκεψης του ελπιζει οτι η αριστερη , κατα τα λεγομενα της, κυβερνηση Τσιπρα δεν θα τα εφαρμοσει ολα και εν τελει χωρις αντιμετρα....
Προσωπικα πιστευω οτι οσο ξετυλιγεται το κουβαρι εχουμε μια στυγνη εφαρμογη μνημονιακων και μονο μετρων χωρις καμμια κοινωνικη ευαισθησια και χωρις καποιο ορατο ανταλαγμα σε βαθος χρονου..Μια απο τα ιδια και χειροτερα αλλα απο ....αριστερα αυτη την φορα...Και αυτο ειναι το χειροτερο συντροφοι!!
Το αντιμνημονιακο μετωπο ειναι πιο επικαιρο απο ποτε και περιμενουμε με αγωνια την πολιτικη του εκφραση εντος αλλα κυριως εκτος βουλης...
Δεν υπαρχει μελλον μεσα σε μνημονια και το στενο πρωθυπουργικο περιβαλον το γνωριζει πολυ καλα. Και ειναι τουλαχιστον αφελεια να πιστευουν οι Σταθακηδες και οι Φλαμπουραρηδες του συμβιβασμου και της κομπινας οτι θα καθομαστε αβουλοι χειρικροτητες των μνημονιακων τους επιταγων.
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Η ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ Η ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου