Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

33ος ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΗΜΟΤΩΝ

Το Χαλάνδρι, μεταξύ άλλων επτά Δήμων της Αττικής, έχει την τιμή να φιλοξενήσει στα γεωγραφικά του όρια, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, ένα αγώνισμα με τεράστια αξία και συμβολισμούς για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό παγκοσμίως.
Ο Δήμος Χαλανδρίου, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, συμμετέχει στον «33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών» ο οποίος φέτος διεξάγεται την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015. Η εκκίνηση θα δοθεί από το γήπεδο του Μαραθώνα ώρα 09.00 και ο τερματισμός στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Το Χαλάνδρι, είναι στο 35ο χλμ της Μαραθώνιας Διαδρομής και είναι το σημείο στο οποίο οι αθλητές πλέον ξεχωρίζουν, όσον αφορά την κατάταξη τους για τον τερματισμό. Διανύοντας τα πρώτα 35 χλμ της διαδρομής, ο 1ος αθλητής θα είναι στο Χαλάνδρι μετά από 1 ώρα και 45 λεπτά, περίπου 10.45 και ο τελευταίος περίπου στις 13.30.
Επίσης, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, η Δημοτική Αρχή διοργανώνει αγώνα μικρών παιδιών, ηλικίας 11-12 ετών από τα δημοτικά σχολεία της πόλης. Ο αγώνας είναι 400μ. ενταγμένος στην Μαραθώνια Διαδρομή, με σημείο εκκίνησης την  Λεωφ.Μεσογείων και Ζωοδόχου Πηγής και τερματισμού την Λεωφ.Μεσογείων και Αιτωλίας. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10.00 και θα συμμετάσχουν περίπου 200 παιδιά. 
Καλούμε όλους τους δημότες και τους κατοίκους του Χαλανδρίου να χειροκροτήσουν τους δρομείς, μικρούς και μεγάλους και μαζί με την μουσική της φιλαρμονικής του Δήμου μας να ενθαρρύνουμε την προσπάθεια τους.
Τέλος, ευχόμαστε σε όλους τους Χαλανδραίους που θα συμμετάσχουν στον Μαραθώνιο και στους αγώνες 10χλμ και 5χλμ  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.  

                                                                                      
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ &; ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *