Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΡΕΜΑΤΙΑΣ: ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ή ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ;;;

 

Αύριο το δημοτικό συμβούλιο καλείται να εγκρίνει την παρακάτω εισήγηση για τον ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΡΕΜΑΤΙΑΣ που ανέλαβε να διοργανωσει με την "συμβολική" αμοιβή των 5000 ευρώ   η εταιρία με την επωνυμία "ΤΡΕΧΑΤΕ - ΕΛΛΑΔΑ" (τρεχάτε δηλαδή μπας και γλυτώσετε από την Ελλάδα) χωρίς να πάρει τα έσοδα των διαφημίσεων και χορηγιών, που μετά όμως άλλαξε την απόφασή της η διοίκηση και ενέκρινε να πάρει και τις χορηγίες  για να καλύψει τα έξοδα της διοργάνωσης .... σου λέει.

ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ - ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ πριν μερικές μέρες για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ του ΑΓΩΝΑ ΡΕΜΑΤΙΑΣ.

ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΑ! ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΥΤΣΙΚΑ ΕΤΣΙ; ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑΪΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΤΣΙ;; 

Αλλά δεν ήταν όλες οι πλευρές του σκανδάλου φαίνεται. ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ!

Διαβάστε την εισήγηση και αν δεν καταλάβετε και εσείς ό,τι καταλαβαίνω εγώ και που δεν είναι και  καθόλου κολακευτικό για την ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ του τοπικού κατεστημένου (που δεν θα το γράψω ακόμα γιατί έχουμε σε εξέλιξη δημοσιογραφική έρευνα επί του θέματος ) τότε να μας γράψετε παρακαλώ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.

Την ασφάλεια του αγώνα αναλαμβάνει η ΕΛΑΣ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
Κατόπιν αιτήματος Γκάκα - όπως μας ενημέρωσαν από το ΑΤ Χαλανδρίου - στην Τροχαία Αγίας Παρασκευής.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ - σου λέει - ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

Αυτό γίνεται βέβαια - να χρεώνονται το προσωπικό και τα μέσα της ΕΛΑΣ -  όταν η ΕΛΑΣ δουλεύει για ΙΔΙΩΤΕΣ (όπως και στα γήπεδα ποδοσφαίρου).
ΤΟΤΕ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΗΣ!

Μένει να απαντηθεί ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ αφού ανέθεσε την διοργάνωση σε εταιρία που μας έχει ψοφήσει στους .... δεθελοντισμούς τα τσαμπαμάγκικα και τα παραμύθια τόσα χρόνια.

Τελικά μου φαίνεται ότι οι μόνοι εθελοντές θα είναι .... οι υπάλληλοι του δήμου εκείνη την Κυριακή.

Και κυρίως οι ΙΔΟΧ. Οι σκλάβοι. 
Που "εθελοντικά" κάνουν τα πάντα και συμφέρουν.

Θα τους βάλουν - με το ζόρι - να δουλέψουν .... εθελοντικά ΚΥΡΙΑΚΗ για να γίνει "εθελοντικά" ο αγώνας και να πληρωθεί η RUNNING GREECE (Τρέχατε ποδαράκια μου να μην σας χέσει ο κώλος μου).

Αληθεία ψάχνω να καταλάβω τι θα καλύψει τελικά η εταιρία που διοργανώνει και πήρε τα λεφτά και τις χορηγίες.
ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΟΗΘΑ ΜΕ!

Μην έχει να πληρώσει τον Αφέτη που θα ρίξει την πιστολιά στην αφετηρία ή τους πολιτικάντηδες που θα δίνουν μετά τα μετάλλια;

ΠΥΡΟΒΟΛΑΩ ΑΜΑ ΘΕΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ! ΤΣΑΜΠΑ. 
(Αλλά να βάλουν μέσα άσφαιρα γιατί ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ και δεν είναι να κρατάω πιστόλι με σφαίρες μέσα).

Και μας κάνουν και αγωγές από πάνω τα θρασίμια, επειδή τους λέμε "ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ" και μάλιστα διακομματικό.

ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!!


Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΣ:

Ο Δήμος Χαλανδρίου με τις υπ. αριθ.335/2015 και 355/2015 αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου ενέκρινε την διενέργεια διεξαγωγής του 4ου Αγώνα Δρόμου Μεικτής Διαδρομής στην Ρεματιά Χαλανδρίου στις 15/11/2015.

Στο πλαίσιο της ασφαλούς διεξαγωγής του αγώνα, απαιτείται η διάθεση προσωπικού και μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, για τη παροχή υπηρεσιών που αφορούν στη ρύθμιση της κυκλοφορίας και τη φύλαξη σημείων της διαδρομής, καθ’ όλη τη διάρκεια του.

Συγκεκριμένα θα χρειαστούν οκτώ (8) άτομα προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και δύο (2) μοτοσυκλέτες.

Η διάρκεια προετοιμασίας και διεξαγωγής του αγώνα υπολογίζεται από 5 έως 6 ώρες και σύμφωνα με το ΦΕΚ 888/Β/21-03-2012, το κόστος για τη παροχή υπηρεσιών από την Ελληνική Αστυνομία, υπολογίζεται στο ποσό των 1.700,00 €.

Σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 3α του άρθρου 158 του Ν.3463/06 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων), το Δημοτικό Συμβούλιο είναι το αρμόδιο όργανο για να αποφασίσει σχετικά.

Για την αντιμετώπιση της δαπάνης έχει συνταχθεί η προβλεπόμενη Πρόταση Ανάληψης Υποχρέωσης (ΠΑΥ) ύψους 1700,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. η οποία εγκρίθηκε από τη Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών και καταχωρήθηκε με α/α 1096/02.11.2015 στο Μητρώο Δεσμεύσεων έτους 2015, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 113/2010, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου