Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ BAZAAR


Η φωτό από το Myxalandri

Τα boldαρίσματα δικά μας (γιατί θα απαντηθούν): 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοίκησης του δήμου ΚΑΙ ΟΧΙ "ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ" αφού για ένα τόσο σοβαρό θέμα στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ δεν έχει γίνει καν μια συζήτηση - πολύ περισσότερο δεν υπάρχει ΑΠΟΦΑΣΗ που να λέει ότι Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ, ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΝΕΟΥΣ "ΠΕΛΑΤΕΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ  ή ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ!

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ,  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΣ και των συμμάχων τους, για να ξέρουμε τουλάχιστον ποιοι στηρίζουν τέτοιες πολιτικές.

Η ανακοίνωση του δήμου:

Σχετικά με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Χαλανδρίου
Στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα, ο βασικότερος στόχος του δήμου Χαλανδρίου είναι η με κάθε δυνατό τρόπο, αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Πριν από δύο μήνες μας υποβλήθηκε ένα αίτημα παραχώρησης χώρου στην πλατεία για τη διοργάνωση bazaar, ένα μέρος των εσόδων του οποίου θα δινόταν στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου.

Το bazaar ήταν προγραμματισμένο για τις 24 και 25 Οκτωβρίου, λόγω όμως των κακών καιρικών συνθηκών μετατέθηκε για το επόμενο Σαββατοκύριακο. Η πραγματοποίησή του είχε αναγγελθεί στην ιστοσελίδα του δήμου από τις 22 Οκτωβρίου 2015.

Από το bazaar συγκεντρώθηκε ένα σεβαστό ποσό, το οποίο θα καλύψει ανάγκες εκατοντάδων συνδημοτών μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Ο δήμος Χαλανδρίου έχει επανειλημμένα εκφράσει διάθεσή του για συνεργασία με όλους τους φορείς της πόλης και φυσικά με τον Εμπορικό Σύλλογο. Θυμίζουμε ότι τον Σεπτέμβρη, και παρά το ότι το θέατρο της Ρεματιάς έπρεπε να κλείσει μετά το τέλος του φεστιβάλ δόθηκε στον Εμπορικό Σύλλογο για να πραγματοποιήσει συναυλία για ενίσχυσή του.

Είμαστε σίγουροι πως οι συνδημότες μας αντιλαμβάνονται ότι στις εποχές που ζούμε χρειάζεται να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες.


ΣΧΟΛΙΟ: 
Στα πολιτικού χαρακτήρα θέματα έχουμε ήδη - ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΤΟΙ - τοποθετηθεί. 
- Δεν αντιμετωπίζεται η ανθρωπιστική κρίση ανεβάζοντας τον αριθμό των συμπολιτών σου που σπρώχνεις να παρακαλάνε για ένα κιλό ρύζι για να παριστάνεις εσύ τον ευαίσθητο και να κάνεις εμπόριο ανθρωπισμού.
Το παραεμπόριο είναι πληγή για την ελληνική οικονομία.

Αλλά όμως από την ανακοίνωση του δήμου αναδεικνύεται και η ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΡΟΥΣΣΟΥ:

Ποια ήταν η συμφωνία για την παραχώρηση της πλατείας; 

Ποιος την υπέγραψε; Πού είναι η σύμβαση; 

Ποιο είναι το "μέρος" των εσόδων που συμφωνήθηκε και ποια επιτροπή έλεγξε τον τζίρο και την απόδοση του συμπεφωνημένου ποσοστού στον δήμο; 

Ποιο είναι το "σεβαστό" ποσό που πέρασε στον δήμο; 
ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ;

Τα ποσά εκφράζονται ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ και ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ και να μην μιλάει στους δημότες αόριστα όταν μιλάμε για ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ από παραχώρηση ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ για τα οποία έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ομιλούν συγκεκριμένα.

Τον παραλληλισμό της οργάνωσης του BAZAAR με την παραχώρηση - κάτι σαν αντάλλαγμα ή εξαγορά -  του θεάτρου της ρεματιάς στον Εμπορικό Σύλλογο τον αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών και των συνδημοτών μας.

ΥΓ: "ΜΕΓΑΛΕΣ" ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ, "ΣΕΒΑΣΤΑ" ΠΟΣΑ, "ΜΕΡΟΣ" ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ..... 
Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (ξανακάντε μας αγωγή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου