Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Με πολύ περιορισμένη συμμετοχή εργαζομένων - σε σχέση με αντίστοιχες κινητοποιήσεις στο παρελθόν - πραγματοποιείται αυτή την ώρα και μέχρι της 13.00 - κατάληψη στο δημαρχείο Χαλανδρίου από τον σύλλογο εργαζομένων του δήμου.

Η κινητοποίηση γίνεται στα πλαίσια της απόφασης της ΠΟΕ ΟΤΑ για συμβολικές προειδοποιητικές καταλήψεις στα δημαρχεία όλης της χώρας μετά την διαρροή πρόθεσης της κυβέρνησης να καταργήσει τα βαρέα και ανθυγιεινά από τους εργαζόμενους στην καθαριότητα.

Την συμπαράστασή του ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων εξέφρασε ο Δημήτρης Λέρτας που παραβρέθηκε στην κινητοποίηση.








ΥΓ:
Από την πρώτη μετά από καιρό κινητοποίηση των εργαζομένων του δήμου βγάλαμε και μια - άσχετη με το περιεχόμενο της κινητοποίησης - είδηση, από αυτές που κανονικά θα έπρεπε να μας είχε έρθει με δελτίο τύπου του Συλλόγου, θα έπρεπε να την γνωρίζαμε επίσημα ως δημοτική παράταξη για να ξέρουμε ποιος εκπροσωπεί τους εργαζόμενους,  αλλά η "κλειστή" λειτουργία "- μεταξύ τους, ΜΕΤΑΧΑ",  σε όλα τα επίπεδα είναι η ΑΜΥΝΤΙΚΗ, ΦΟΒΙΚΗ επιλογή της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ που προέρχεται από την ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ να διαχειριστεί τον δήμο για λογαριασμό ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ, εξαίρετος - κατά τα άλλα - εργαζόμενος του δήμου  και σύζυγος της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου (που βεβαίως είναι η .... ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ για τον Σύλλογο Εργαζομένων).

 Από την οποία ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ είμαστε σίγουροι ότι θα διεκδικεί με την αγωνιστική - επαναστατική του -  διάθεση και ιστορία ο Θοδωρής, και  χωρίς κανένα φόβο να αντιπαρατεθεί βεβαίως για τα συμφέροντα τους, όλα τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων του δήμου.

Και μετά θα τρώει παντόφλα το βράδυ  που θα πηγαίνει σύννεφο αν τολμήσει!
Διότι ακόμα και ο ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΣ με την γυναίκα του ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ!

Όποιος άλλο ζεύγος είχε κάνει το ίδιο - από όποια άλλη παράταξη ΔΕΞΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΑΝΩ, ΚΑΤΩ -  θα είχε καταγγελθεί από την ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑ για οικογενειοκρατία που περιορίζει την ταξική και αγωνιστική δράση του συλλόγου και τον καθυποτάσσει  στην ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ.
Αλλά αυτά ισχύουν ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου