Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Ο ΘΩΜΑΣ ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ - ΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ - ΑΠΑΝΤΑ ΣΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ Γ, ΘΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ



Με πολύ λίγα λόγια, όπως ακριβώς θεωρώ ότι πρέπει να κάνουν στις σημερινές συνθήκες τα δημόσια πρόσωπα, τοποθετούμε επί όσων γράφονται και λέγονται για την ανεξαρτητοποίησή μου από την δημοτική παράταξη «Μια πόλη για να ζεις, ΧΑΛΑΝΔΡΙ η πόλη μας».

Είναι γνωστή η ιδεολογική μου – και όχι μόνο – συμπόρευση με την Αριστερά από τα νεανικά μου χρόνια και η συμμετοχή μου σε σειρά δράσεων στο δημόσιο χώρο με οδηγό τις αξίες και τα οράματά της. 

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 συμμετείχα στον συνδυασμό «Μια πόλη για να ζεις, ΧΑΛΑΝΔΡΙ η πόλη μας» με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Θωμά εκτιμώντας ότι μπορώ να εκπροσωπήσω πλήθος πολιτών που παρότι ανήκαν στον χώρο της κεντροαριστεράς δεν είχαν πειστεί να υποστηρίξουν τα αριστερά δημοτικά σχήματα. Η επιλογή μου δικαιώθηκε με την ανάδειξή μου σε πρώτο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού.

Η απόφαση για ανεξαρτητοποίηση πάρθηκε το καλοκαίρι, κατά την διαδικασία του δημοψηφίσματος. Τότε που τόσο εγώ όσο και μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων του συνδυασμού διαπιστώσαμε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των στελεχών του, στάθηκε αρωγός του χρεοκοπημένου πολιτικού κατεστημένου, υπεράσπισε τους υπαίτιους των καταστροφικών πολιτικών επιλογών και ανερυθρίαστα τάχθηκε υπέρ του ΝΑΙ.

Προσωπικά εγώ αλλά και πολλοί άλλοι πρωτοστατήσαμε στην πλειοψηφική επιλογή του ΟΧΙ και κατανοήσαμε ότι η παραμονή μας στον συνδυασμό «Μια πόλη για να ζεις, ΧΑΛΑΝΔΡΙ η πόλη μας» ήταν πλέον πολιτικά αδύνατη.

Όλα τα υπόλοιπα περί υπαγόρευσης της στάσης μου από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια και δεν προτίθεμαι ούτε καν να τα σχολιάσω.

Σαν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος θα λειτουργήσω με οδηγό το σύστημα αξιών μου, θα υπερασπίσω τα δίκαια αιτήματα των πολιτών, θα επικροτήσω τις σωστές πολιτικές της δημοτικής αρχής αλλά και θα στηλιτεύσω τα λάθη της.

Το κόμμα στο οποίο πιστεύω και ανήκω, ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρόκειται να επηρεάσει τις επιλογές μου για τον απλούστατο λόγο ότι κάτι τέτοιο δεν συνάδει με την αυτοδιοικητική του λογική και φυσικά δεν θα γινόταν αποδεκτό και από μένα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον επικεφαλής του συνδυασμού «Μια πόλη για να ζεις, ΧΑΛΑΝΔΡΙ η πόλη μας» κ. Γ. Θώμα για την μέχρι σήμερα συνεργασία μας και να δηλώσω σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι δεν πρόκειται να επανέλθω επί του θέματος ακόμα και αν προκληθώ. Πεποίθησή μου είναι ότι οι πιο καλές απαντήσεις δίνονται από την στάση μας στα προβλήματα που απασχολούν την πόλη, τη χώρα και φυσικά τον κάθε πολίτη.

Επ’ αυτού θα κριθούμε όλοι και εκεί ακριβώς σκοπεύω να αφιερώσω σώμα και νου προκειμένου να δικαιώσω την επιλογή των πολιτών που με εμπιστεύτηκαν και ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ να με εμπιστεύονται.

ΘΩΜΑΣ ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου