Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Μοναδικές Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2019

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε 4 βραβεία για το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, για την επένδυση του σε νέες ...

Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015

Συνάντηση της Περιφερειάρχη Αττικής με τον Περιφερειάρχη της Επαρχίας Hubei


Επίσημη συνάντηση είχε σήμερα, στα γραφεία της Περιφέρειας, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου με τον Περιφερειάρχη της Επαρχίας Hubei της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Wang Guosheng, ο οποίος επισκέπτεται την Ελλάδα επικεφαλής πολυμελούς αποστολής.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανάγκη εμβάθυνσης της συνεργασίας των δύο Περιφερειών σε θέματα ανταλλαγών και κοινού ενδιαφέροντος, μέσα από την ανάληψη πρωτοβουλιών και συναντήσεων με στόχο την κοινή ευημερία και την ανάπτυξη. Στο πλαίσιο αυτό, οι δύο πλευρές υπέγραψαν διετές Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU) για σειρά θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης απηύθυνε στην Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου πρόσκληση να επισκεφθεί την Περιφέρεια Χουμπέι, την οποία αποδέχθηκε η Περιφερειάρχης.

Η κινεζική αποστολή μετέχει στην Ημερίδα Ελλάδας – Λ.Δ. Κίνας με αντικείμενο τη συνεργασία και τις επενδύσεις, η οποία διοργανώνεται υπό την αιγίδα των υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Τουρισμού της Ελλάδας, της κινεζικής Πρεσβείας στην Αθήνα και της Περιφέρειας Αττικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *