Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΕΝΤΟΝΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


+

Ακόμα και με το ισχνό μας ποσοστό θα αποδείξουμε τις επόμενες μέρες ότι μπορούμε να παρεμβαίνουμε ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ στην τοπική κοινωνία ακόμα και αν μια ακράια αντιδημοκρατική διοίκηση του δήμου επιχειρεί να αποκλείσει από τις διεργασίες και τον θεσμικό διάλογο όσους έχουν ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ και τον δήμο από την "ό,τι κάτσει" πολιτική της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

Η δράση μας δεν θα εμποδιστεί.

Σήμερα Νταβίας και Λέρτας θα παραβρεθούν στην κεντρική εκδήλωση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ για την αυτοδιοίκηση στο θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ, όπου προσκλήθηκαν  ως αυτόνομοι αυτοδιοικητικοί.

Αύριο η Κυριακή είναι αφιερωμένη στο Πεύκο Πολίτη με σύσκεψη που θα οδηγήσει σε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που θα αναδείξουν το αδιέξοδο στο οποίο οδηγεί η διοίκηση το θέμα. Και θα το κάνουμε με τρόπο που δεν θα μπορεί κανείς να διαψεύσει.

Την Δευτέρα υπάρχει η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο για τον προϋπολογισμό του δήμου που επικυρώνει την ακραία φορομπηχτική πολιτική που ακολουθεί ο δήμος τα τελευταία χρόνια.

Την Τρίτη ό Άγγελος Νταβίας έχει προσκληθεί να συμμετάσχει  στο έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΕ για τα οικονομικά της αυτοδιοίκησης από τον πρόεδρό της Γιώργο Πατούλη στο ξενοδοχείο CARAVEL.

Στη συνέχεια θα διερευνήσουμε την δυνατότητα και το πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορεί αν υπάρξουν κοινές πρωτοβουλίες με άλλες δημοτικές παρατάξεις στο Χαλάνδρι στα πλαίσια της πρόσκλησης που μας απηύθυνε ο ΘΕΣΜΙΚΑ επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιώργος Κουράσης.

Μέχρι τώρα κάναμε απλώς κριτική και προσπαθούσαμε να πείσουμε αλλά και να βοηθήσουμε την διοίκηση να βρει την περπατησιά της.
Η διοίκηση έκανε την επιλογή της να αρνείται να συζητά μαζί μας, να επιχειρεί να μας περιθωριοποιήσει και ακόμα και να μας διώξει αφού ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι με εμάς δεν μπορούσε να κάνει "προσχηματικό διάλογο" αλλά θα έπρεπε να συζητήσει την ΟΥΣΙΑ της πολιτικής στρατηγικής για την πόλη.

Από αυτό το Σ-Κ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΡΑΣΗ και ενημέρωση αρμοδίων σε όλα τα επίπεδα.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΤΕΙΝΟΥΜΕ!
Για το Χαλάνδρι και τις επόμενες γενιές.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *