Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΕΛΟΣ 2015

Οι φωτογραφίες είναι πρωινές.
ΦΡΕΣΚΙΕΣ. ΣΠΑΡΤΑΡΑΝΕ!

Είναι από τον χώρο που "οργανώνεται" (sic) η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου μας - οι περισσότερι αναγνώστες της ΠΛΑΤΕΙΑΣ ξέρουν που είναι.
Για τους λίγους που δεν ξέρουν αλλά και για τους εκτός Χαλανδρίου αναγνώστες μας να υπογραμμίσουμε ότι μιλάμε για τον χώρο στην γωνία της Λεωφόρου Πεντέλης με την Αττική Οδό ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΟΙ ΝΕΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ!

Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΕΞΩ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ  ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ. ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ ....
 ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. 
Ο ΧΩΡΟΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ .... ΧΩΜΑΤΕΡΗ 
Εδώ σταθμεύουν τα νέα και τα παλιά οχήματα, εδώ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,  ΔΙΠΛΑ ΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!!

Δεν φταίει η σημερινή διοίκηση γι΄αυτό το αίσχος, βέβαια.
Δεν το δημιούγησε αλλά το εντείνει με την εναπόθεση μεγάλου όγκου σκουπιδιών.

  • Φταίει   γιατί λένε ότι σκέφτονται να το διατηρήσουν σε αυτή την θέση αντί να το πάνε εκέι που λέει η λογική - σε μη οικιστική ή εμπορική ζώνη ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ,
  • Φταίει που δεν έχουν αρχίσει ήδη να τρέχουν τις διαδικασίες για την δημιουργία των χώρων οργάνωσης της καθαριότητας και της εναλλακτικής διαχείρισης απορριμμάτων.
  • Φταίει που δεν θέλουν να συζητήσει το δημοτικό συμβούλιο πού πρέπει να χωροθετηθούν αυτοί οι σύγχρονοι  χώροι για την υπηρεσία καθαριότητας, φταίει γιατί διαχειρίζεται  εν κρυπτώ θέματα μείζονος σημασίας για το Χαλάνδρι όπως την μεταφορά μέρους της υπηρεσίας καθαριότητας στο κτήμα Μαμμόπουλου, απέναντι από τον Αη Γιώργη (ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ).

Πιστεύεται ότι είμαστε υπερβολικοί μήπως και αυτή η κατάσταση που αποτυπώνεται στις φωτό πρέπει να είναι αποδεκτή;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου