Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (αν είναι δυναμόν) ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ





Η γνωστή για την μαύρη, αντιδραστική, απροκάλυπτα αντιολυμπιακή , αντεθνική και ταξικά ελεγκτέα  δράση και αντίληψή  της  πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, επέλεξε την ημέρα που η ομαδάρα του Μάρκο Σίλβα, η ομάδα καύχημα του λιμανιού και των ανθρώπων της εργατιάς της ναυπηγοεπισκευαστική, η ΚΟΚΚΙΝΗ (και δεν είναι καθόλου τυχαία η επιλεκτική αντιπάθεια της αντιδραστικής προέδρου απέναντι ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ομάδα, υποκρύπτει ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ), η ομάδα - παρηγοριά των λαϊκών στρωμάτων ολόκληρου του λεκανοπεδίου, το καμάρι του ελληνικού αθλητισμού που με σύμβολο τον δαφνοσταφανωμένο έφηβο της αρχαιοελληνικής ιδεαλιστικής αντίληψης για την αθλητική άμιλλα,  το σύνολο που εκπροσωπεί  τα εθνικά μας χρωμάτων στον άδικο και μεροληπτικό υπέρ των ισχυρών στίβο του Champions League, θα δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα της και μάλιστα  με την ομάδα της πρωτευούσηςς της αποικιοκρατικής  Αγγλίας που φέρει σύμβολο τα αυτοκρατορικά κανόνια του ιμπεριαλισμού και της καταπίεσης των λαών του 3ου κόσμου, υπερασπιζόμενη τα όσια και ιερά του λαού μας, αυτή την ώρα επέλεξε η πρόεδος για να μας καλέσει - λέει - να κάνουμε δημοτικό συμβούλιο για να επιβάλλουμε - Χριστουγεννιάτικα - ΠΡΟΣΤΙΜΑ στους επιχειρηματίες της πόλης!!!!

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ!!!

ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Άλλωστε για την αξία και την σημασία του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ για την κοινωνία πρόσφατα ο πολιτιστικός σύλλογος  ΑΡΓΩ έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση και την απάντηση στην πρόεδρο του ΔΣ έδωσε ο ίδιος ο ΜΙΚΗΣ (μη λέτε ότι μόνο ο ακατανόμαστος ΓΑΒΡΟΣ προτάσσει το ποδόσφαιρο της πολιτικής, έτσι;)




ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ:

1. Προσδιορισμός ύψους προστίμου σε περιπτώσεις επιβολής του για παράνομες επιγραφές – ενδεικτικές πινακίδες – διαφημίσεις.

2. Ρύθμιση τέλους για χρήση τραπεζοκαθισμάτων Ο.Ε. 2016.

3. Επιστροφή χρηματικού ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος.

4. Έγκριση πίστωσης για δαπάνες πραγματοποίησης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Χαλανδρίου, κατά την περίοδο των εορτών από 20/12/2015 έως 07/01/2016.

5. Έγκριση σκοπιμότητας δαπάνης για τη δημιουργία μουσικού εργαστηρίου μάθησης σύγχρονης κιθάρας στους μαθητές των δημοσίων γυμνασίων του Χαλανδρίου.

6. Έγκριση διενέργειας της προμήθειας φωτοτυπικών μηχανημάτων, φαξ, μηχανημάτων επεξεργασίας εγγράφων και καταστροφέων έγγράφων, προϋπολογισμού 47.150,50 €.

7. Καθιέρωση ωραρίου των Τμημάτων της Δ/νσης Περιβάλλοντος για το έτος 2016.

8. Αποδοχή της έγκρισης των θέσεων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και αποδοχή και έγκριση υλοποίησης των Προγραμμάτων Άσκησης για Όλους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, περιόδου 2015-2016.

9. Παραχώρηση χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων.

10. Έγκριση επιτροπών προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων του Δήμου.

11. Έγκριση και παραλαβή της μελέτης «Μελέτη οδικής ασφάλειας στην οδό Ηρακλείτου από την οδό Μπακογιάννη έως την οδό Ζαΐμη (Έως και τεύχη δημοπράτησης)».

12. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Εργασίες Ασφαλτόστρωσης», Α.Μ. 09/13.

13. Άδεια κοπής επικίνδυνων δένδρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου