Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015

Συνεχίζεται το πρόγραμμα της Περιφέρειας για την ενημέρωση μαθητών σχετικά με την ανακύκλωσηΤο 19ο Δημοτικό Σχολείο της Νέας Ιωνίας επισκέφθηκε η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου 

Το 19ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας επισκέφθηκε σήμερα η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, στο πλαίσιο του προγράμματος ενημέρωσης των μαθητών για την ανακύκλωση. Το πρόγραμμα εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις «Ποιότητα ζωής» που προωθεί η Περιφέρεια Αττικής για την προβολή των έργων που υλοποιήθηκαν μέσω του ΕΣΠΑ από το ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Οι μαθητές των πρώτων τάξεων του Δημοτικού Σχολείου είχαν την ευκαιρία να παίξουν και με την βοήθεια των ηθοποιών να μάθουν πως ξεχωρίζουμε χρήσιμα υλικά και πως μπορούμε να τα ξαναχρησιμοποιήσουμε μέσα από την ανακύκλωση. Παρακολούθησαν επίσης μια διαδραστική παράσταση, τους Νεφοκαλικάντζαρους, την οποία παρουσιάζει η ομάδα Μπουρμπουλήθρες, βασισμένη στο ομώνυμο οικολογικό παραμύθι του Μάριου Βερέττα.

Με το τέλος της εκδήλωσης, η Περιφερειάρχης μοίρασε δώρα στους μικρούς μαθητές και πρόσφερε στο Σχολείο κάδους ανακύκλωσης για να προωθηθεί η ανακύκλωση υλικών.

Το πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής για την ενημέρωση των μαθητών ξεκίνησε από το 29ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, επαναλήφθηκε στα 6ο και 11ο Δημοτικό Βύρωνα, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας, τον 3ο Παιδικό Σταθμό Βύρωνα και θα συνεχιστεί στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου, την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *