Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Μοναδικές Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2019

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε 4 βραβεία για το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, για την επένδυση του σε νέες ...

Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ 2015 ΕΚΑΝΕ Ο ΡΟΥΣΣΟΣ

 

Τα πάνω κάτω στην υπηρεσιακή διάρθρωση του δήμου έφερε ο Ρούσσος την  τελευταία μέρα του χρόνου αλλάζοντας τους διευθυντές σε όλες τις υπηρεσίες πλην τεχνικής, καθαριότητας και προγραμματισμού.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του δημάρχου (ΑΔΑ: 69ΤΡΩΗΔ-4ΧΝ και 7ΛΗΠΩΙΔ-2ΨΩ:

Ο Πέτρος Χριστοδούλου - διευθυντής μέχρι προχθές της διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας μετακινείται στην θέση του διευθυντή των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Η Στέλλα Μπακόλα από την διεύθυνση διοικητικών υπηρεσιών μεταφέρεται στην διεύθυνση του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου.

Η Ελένη Κούκα από την διεύθυνση Αθλητισμού μεταφέρεται στην θέση της διευθύντριας Κοινωνικής Μέριμνας.

Η Πολυξένη Δεληγιάννη από την θέση της διευθύντριας οικονομικής υπηρεσίας μεταφέρεται στην θέση της διευθύντριας Αθλητισμού.

Μεγάλη "αναβαθμισμένοι" από τις αλλαγές οι δύο νέοι διευθυντές - θυμίζουμε κρίθηκαν από το υπηρεσιακό συμβούλιο στις αρχές Νοέμβρη (Εδώ  για όσους δεν θυμούνται: ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ) - Θοδωρής (Άκης)  Γκόκος που τοποθετήθηκε διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών και η Ειρήνη Νταβία που αναλαμβάνει τα ηνία της Οικονομικής Υπηρεσίας του δήμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *