Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Μοναδικές Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2019

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε 4 βραβεία για το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, για την επένδυση του σε νέες ...

Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΑΣΚΕΛΟ ΤΟΥ 2016! ΕΠΕΣΕ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ!!!!Δεν πλήρωσαν το domain για το ypes.gr και έτσι δεν υπάρχει πλέον το site www.ypes.gr.

Το υπουργείο βέβαια έχει μετονομαστεί σε Υπουργείο Εσωτερικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης  και το  site του http://www.ydmed.gov.gr/ λειτουργεί, αλλά ένα 20άρικο δεν είναι λεφτά που διξαιολογούν να "κατέβει" από το internet το site - με το όνομα του υπουργείου, όπως το ξέρουμε χρόνια τώρα με όσες πληροφορίες κουβαλούσε.

Θα μπορούσαν να το πληρώσουν και να το "κρεμάσουν" κάτω από το καινούργιο ή να δουλεύει και με τα δύο domain, ειδικά όταν τον νέο τίτλο - μακρινάρι δεν τον χρησιμοποιεί ΚΑΝΕΙΣ και όλοι για ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ μιλάμε.

Άσε που τώρα μερικοί δύσπιστοι (όπως ο ακατανόμαστος ας πούμε) μπορεί να λένε ότι έγινε αυτό σκόπιμα για να φύγουν από την δημοσιότητα αναρτήσεις που .... ελέγχονται - λέμε τώρα, υπόθεση εργασίας κάνουμε, όχι ότι γίνονται αυτά στο κράτος τούτο, όπου όλα λειτουργούν με διαφάνεια και απόλυτο σεβασμό εις τον πολίτην, αλλά να .... υπάρχουν και Νταβίες και πρέπει να τους βουλώνει το στόμα η κυβέρνηση της αριστεράς, έτσι δεν είναι;.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *