Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΡΑΠΑΛΝΗΤΙΚΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Άλλη μία μνημειώδης ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΙΑ ανακοίνωση του δήμου, επιχειρεί να παραπλανήσει έμμεσα τους δημότες για τα δικαιώματά τους.

Μιλάμε γι΄αυτή την ανακοίνωση που δημοσιεύσαμε και εμείς:

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ - ΤΟ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΑ 1:1000

Διότι επιχειρεί - για τον μη καλά ενημερωμένο πολίτη - να αφήσει μια εντύπωση ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΗ: Ότι η υποβολή ένστασης για την πολεοδομική μελέτη αφορά μόνο το ρυμοτομικό σχέδιο - βεβαίως αφορά ΚΑΙ αυτό.
Επιχειρεί να μεταφέρει την συζήτηση από το ΟΛΟΝ στις διευθετήσεις ιδιοκτησιών και μόνο και γι' αυτό σε αυτή την ανακοίνωση γίνεται αναφορά σε τίτλους ιδιοκτησίας κλπ.

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΤΣΙ.

Κάθε δημότης Χαλανδρίου  ουσιαστικά ΕΧΕΙ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ να κάνει ένσταση κατά της Μελέτης Πολεοδομικής Οργάνωσης αφού οι επιπτώσεις από τις επιλογές που γίνονται δεν περιορίιζονται στους ιδιοκτήτες της περιοχής.

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΣΤΑΣΗΣ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΩΝΟΥΝ ΛΟΚΛΗΡΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ;

ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ, έτσι επειδή γούσταραν του ΑΛΛΑΖΟΥΝ τα κυκλοφοριακά φορτία της ήδη επιβαρυμένης γειτονιάς του;

Δεν έχει έννομο συμφέορν  ο ιδιοκτήτης του εντός σχεδίου πόλης τμήματος της Δουκ. Πλακεντίας έννομο συμφέρον;

Θα τα δείξουμε ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ. ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ .... ΒΙΒΛΙΟ και θα αναληφθούν και ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ.

Αυτά τα χαζοεπικοινωνιακά τρικάκια των Γερολυμάτου - Ρούσσου δεν θα περάσουν.

Την πλειοψηφία εδρών στο δημοτικό συμβούλιο για αν κοροϊδέψουν τους κατοίκους και να πετάξουν από πάνω τους την ευθύνη την έχουν ελέω εκλογικού νόμου.

ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥΣ  ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου