Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ - ΔΕΝ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟ ΣΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Ελ. Πεντέλης είναι η λεωφόρος που συνδέει την Μεσογείων με την Δουκ. Πλακεντίας,, όπως προβλέπει το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της πόλης και το βαικό οδικό δίκτυο της Αττικής..

Είναι ένας δρόμος  που μόνο για λόγους εμμονής στις βλακείες που έλεγαν οι ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΟΙ κάποτε - πριν πολλά χρόνια - και με αυτές έχουν διαπαιδαγωγήση την κλίκα τους,  για να συνεχίσουν να παριστάνουν τους .... σωτήρες αλλά και για να έχουνν το άλλοθι να δώσουν και άλλο χρήμα στον μελετητή, έστησαν έναν ολόκληρο καραγκιοζ μπερντέ ότι τον κατάργησαν και καλά.

Έκαναν νέα ανάρτηση της μελέτης Ιωνά για το Πεύκο Πολίτη διότι είναι φοβεροί αριστεροί ενώ οι άλλοι παλιά είμασταν δεξιοί, πουλημένοι, τσάτσοι του Λαλιώτη , της Βάσως, του Μαρινάκη (ως Ολυμπιακοί)  και όλα αυτά τα ωραία που έχουμε ακούσει ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αυτή η βλακεία βέβαια που έκαναν  μόνο καθυστέρηση της ένταξης της περιοχής στο σχέδιο μπορεί να προκαλέσει.

ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΕΤΑΜΕΝΑ

Έτσι όμως έχουν το άλλοθι οι ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΟΙ για να μην γίνει σωστά η δουλειά της αναθεώρησης του ΓΠΣ και της ένταξης του Π.Πολίτη στο σχέδιο.

Και θα περάσει η τετραετία χωρίς να προχωρήσει τίποτα και θα επιχειρήσει να  γλυτώσει ο Ρούσσος την ευθύνη ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΗΔΕΝ στην προώθηση των μεγάλων θεμάτων του Χαλανδρίου.

"Καταργήσαμε - σου λέεν ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ - την Ελ. Πεντέλης" ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΑΣ"!

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ  ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΥΣ!

ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ!

ΣΤΟ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΞΑΝΑΧΑΡΑΧΤΗΚΕ  (σχ. 1 - πράσινο χρώμα)  ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ, όπως ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΙΟ! ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥΣ.

 Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ και εμείς το λέγαμε χρόνια αυτό.

Η ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - όπως θα έλεγαν οι Γερολυμάτος και Ρούσσος και προβλέπεται  ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΣΥΛΛΕΚΤΗΡΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Δεν είναι όμως η Ελ. Πεντέλης, είναι  εκτός όμως Βασικού οδικού Δυκτίου.

Και δεν είναι και μικρούλα. ΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ. 12 ΜΕΤΡΑ ΠΛΑΤΟΣ.


Η ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΠΡΩΤΕΎΟΥΣΑ ΣΥΛΛΕΚΤΗΡΙΑ (τοπικής σημασίας δηλαδή) ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΡΟΥΣΣΟΥ - ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ή ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ.

Που πρέπει να απαλλοτριώσει τα ρυμοτομούμενά της όμως Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.
 Ενώ αν είχε το παλιό της όνομα θα έπρεπε να αποζημιώσει το ΥΠΕΚΑ. και με τα λεφτά που θα έμεναν έλυνες άμα ήθελες και το θέμα των τσιγγάνων.

¨Οπως ακριβώς το είχαμε προβλέψει όταν λέγαμε ότι η λεωφόρος δεν θα καταργηθεί αλλά ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑ και την υποχρέωση απαλλοτρίωσης θα την αναλάβει ο δήμος αντί του ΥΠΕΚΑ.

Βέβαια θα πεις δεν φτάνει μέχρι την Δ. Πλακεντίας τώρα ο δρόμος - φτάνει μέχρι την Αγίας Παρασκευής.

Η επιτροπή αγώνα τους ΚΑΠΟΤΕ έλεγε να μην υπάρχει δρόμος να συνδέει την Μεσογείων με την Δ. Πλακεντίας, δεν έλεγε για την Αγίας Παρασκευής.
Οπότε είναι συνεπείς ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΙ οι άνθρωποι ....

ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ  ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ κρύβεται μέσα σε αυτή την μελέτη.

ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ που έχουμε ζωγραφίσει ακολουθώντας το νέο ΤΟΠΙΚΟ οδικό δίκτυο που προτείνεται για την πειροχή μετά την "κατάργηση" της Ελ, Πεντέλης για να δεις τι πραγματικά έκαναν - αν είναι δυνατόν δηλαδή - τον εικοστό πρώτο αιώνα, σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης - ΜΗ ΧΕΣΩ - για σε δουλε΄ψουν, ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΕ:




ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!

ΟΥΤΕ Ο ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου