Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ: "ΞΕΧΑΣΕ" Ο ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ INTERNET ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ - ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Με χαζοπαιχνιδάκια επιπέδου παιδικής χαράς και συνδικαλισμό φοιτητικού αμφιθεάτρου προσπαθεί ο δήμος να αποφύγει το αναπόφευκτο: ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ για το ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ.

Με το καλημέρα έκαναν δύο .... κουτοπονηράδες.

Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΑ 1:2000 (όπως προβλέπεται από την σύμβαση του μελετητή) και ανήρτησαν στο  site του δήμου ΜΟΝΟ ΤΟ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ το οποίο έχει γίνει σε κλίμακα 1:1000 αντί για 1:500 που θα ήταν πολύ πιο ακριβές. (Για την δεύτερη απόπειρα να φύγει η μπάλα από το γήπεδο δείτε  στην επόμενη ανάρτησή μας).

Ότι οι αναρτήσεις αυτές γίνονται για να κοροϊδέψουμε τους χωριαταρέοςυ και να βγάλει ο φίλος μου ο Νίκος Ιωνάς τα σπασμένα από την προ ετών περιπέτειά του ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ για εμάς ήταν σαφές και δεν περιμέναμε την ανάρτηση της μελέτης.

Ότι η διοίκηση της ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑΣ όμως θα επιχειρούσε με τέτοιο ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ τρόπο να μεταφέρει την συζήτηση μόνο στην διευθέτηση των  ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ θέματων της περιοχής (όχι ότι δεν είναι και αυτά σημαντικά) και θα έκανε ό,τι μπορούσε για να μην συζητηθεί αναλυτικά και σε βάθος ΤΟ ΟΛΟΝ ζήτημα της ένταξης,  το δημόσιο συμφέρον και το "μεγάλη κάδρο" για την περιοχή αλλά και ολόκληρο το Χαλάνδρι - ε δεν το περιμέναμε, για να είμαστε ειλικρινείς.
Τους είχαμε για πολύ πιο σοβαρούς σε αυτά τα θέματα στρτηγικής.
ΑΛΛΑ ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ!

Ανεβάζουμε εμείς στο scribd την μελέτη Πολεοδομικής Οργάωνσης στην κανονική της ανάλυση γιατί ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ και όχι ΙΔΙΩΤΕΣ
(Και βέβαια στην ΠΛΑΤΕΙΑ τόσο μεγάλο αρχείο δεν μπορεί αν ανέβει)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου