Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ .... με εκτίμηση

ΝΑ ΤΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο κ. ΡΟΥΣΣΟΣ:


"Με το γνωστό σπό παλαιότερα απαράδεκτο υφάκι και προσβλητικούς χαρακτηρισμούςα aπλώς γελοιοποιείστε.

Τα πράγματα ειναι πεντακάθαρα και η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που όφειλε να υλοποιήσει η ΔΕΗ σαφής.

Ο φόρος ηλεκτροφωτισμού ειναι 0,0936 τελεία και παύλα.
Τα υπόλοιπα περι αντιστασης που εγινε αντιλογισμός και οι φωτο με τις κότες ειναι πραγματι για μπαμπουίνους.

Με εκτίμηση,
Σιμος Ρούσσος | simrou1965@gmail.com"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ:

Ευχαριστούμε πολύ για την απάντηση - σχόλιό σας.
Υπηρετούμε τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ (δεν είμαστε η ΣΤΑΣΗ) και βέβαια τα σχόλια του δημάρχου της πόλης είναι χαρά μας να τα φιλοξενούμε


Ευχαριστούμε ακόμα γιατί με τον σχολιασμό σας στην ανάρτηση με τις κότες τις λυράτες, μας επιβεβαιώσατε ό,τι έχουμε γράψει για το ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ - ΖΩΝΗ Δ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ, άρα συμπεραίνουμε ότι επιβεβαιώνετε.
Εκτός αν είναι ήσσονος σημασία θέμα και εσείς μας σχολιάζετε  τα .... μεγάλα.


Στο θέμα που αναφέρεστε τώρα κε Δήμαρχε :
Είδατε τι γίνεται με το"ύφος"μας κε Δήμαρχε;
Χαλάσαμε και τον Γιώργο (τον ΓΓ, όχι το αφεντικό) που έγραψε την ανάρτηση.

Ο Γιώργος δεν είναι δημοτικός σύμβουλος, ούτε έχει το επίπεδο της ενημέρωσης που μπορεί να έχετε εσείς, ακόμα και εγώ επί του θέματος.

Είναι η φωνή του πολίτη που θα έπρεπε να σας απασχολήσει το ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ από τις ασαφείς ανακοινώσεις σας για το θέμα και αυτό να ασχοληθείτε να διορθώσετε.

Αλλά εσείς ασχολείστε μόνο με ό,τι θίγει το πολιτικό σας στάτους.

Η διεύθυνση του blog ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ούτε μπορούσαμε, ούτε έπρεπε να την κόψει ή να την απαντήσει  για λόγους που έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην ευφυΐα σας δεν αναφέρω.

Πόσο μάλλον που ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΑΡΘΡΟ δεν έχει κοπεί ΠΟΤΕ και την φιλοξενία άρθρου δεν έχουμε αρνηθεί ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ (Δεν είμαστε η ΣΤΑΣΗ), πολύ περισσότερο στους μόνιμους αρθρογράφους του blog.

Η φωτογραφία με τις κότες - τις λυράτες - είναι επιλογή .... της διεύθυνσης (δεν είναι του ΓΓ) και βεβαίως έχει ευθεία αιχμή στο ότι ο δήμος δεν ξεκαθαρίζει απολύτως τα πράγματα απέναντι στην "συντροφική" μας ΔΕΗ και δεν διεκδικεί ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΤΗΣ, που δεν επιβαρύνει τον Χαλανδραίο.

Προσπαθώ να σκεφτώ πώς θα έκανε η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ αν αυτή ήταν η αντίδραση άλλης διοίκησης του δήμου απέναντι σε άλλη - δική της κομματικά - διοίκηση της ΔΕΗ, άλλες εποχές και βλέπω.... καταλήψεις.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΓΓ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ, πέρα από τις αλχημείες που κάνει με τα νούμερα - σκόπιμα -  ο γνωστός προβοκάτωρ ΓΓ - για το χρηματικό ύψος του λάθους.
Εμείς εδώ γι' αυτό τον θέλουμε.
Για ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ.
Σόρυ αν δεν σας αρέσει.

Το ενδιαφέρον σας για την πιθανή αυτογελοιοποίησή της κωλοφυλλάδας μας πραγματικά μας συγκινεί.
 

Και την εκτίμησή σας την γνωρίζουμε, την έχουμε βιώσει στην πράξη και θα την αντιμετωπίσουμε στα δικαστήρια, όταν θα δικαστεί η αγωγή σας.


ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πράσινο Κίνημα: Ο σπουδαίος ρόλος της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς στη ζωή μας

  18 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς Πράσινο Κίνημα: Ο σπουδαίος ρόλος της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς στη ζωή ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις