Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

ΚΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑΣΔεν είνια πρέπον κατά κάποιους  να διορθώνουμε τον δήμαρχο και να αναδεικνύουμε ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΟΣΟ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ είναι το ... ΚΟΥΚing (παλαιά έφραση της κεντροαριστερής πλευράς του πολιτικού φάσματος που σημαίνει - η με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο συγκέντρωση κουκιών, δηλαδή  οπάδών - γιδιών στο κοπάδι των ψηφοφόρων ώστε να  διασφαλίζονται τα προνόμια της ηγετικής ομάδος του δήμου - του ΙΔΙΟΥ , της ΠΡΟΕΔΡΟΥ του  ΔΣ και των ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ)

Αλλά το χρέος μας απέναντι στην ορθή πληροφόρηση των αναγνωστών μας, μας επιβάλλει να το κάνουμε. 
Να διορθώσουμε ακόμα και τον δήμαρχο, όταν μας κάνει την τιμή να μας την πέφτει και να μας λέει ότι γελοιοποιούμαστε.

ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ (και εσύ δήμαρχε γιατί μπορεί και να μην έχεις πάρει χαμπάρι, από το ΧΑΡΜΠΙΝ που έρχεσαι .... και στην κορυφή κανέλα).

Ο ΦΗΧ μετά την ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ αύξηση 20% που έγινε από την διοίκηση του δήμου με τον προϋπολογισμό του 2016  δεν έγινε  0,0936 (τελεία και παύλα)  όπως λέει ο δήμαρχος στην απάντησή του στην ΠΛΑΤΕΙΑ  που φοβάται μην γελοιοποιηθούμε.

Έγινε 0.3967 ευρώ ανά τ.μ. (κόμμα και θαυμαστικό) όπως λέει ΣΩΣΤΑ και η ανακοίνωση στο  site του δήμου (http://www.halandri.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=327&newsid=4918).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ, ειδικά όταν απαντάει και επιτίθεται,

Αλλά μια και θέλατε να ασχοληθούμε με το θέμα κε Δήμαρχε ... 

(ξύνεσαι στην μαγκούρα του τσοπάνη ρε Σίμο και σόρυ που ξεφεύγω από το θεσμικό για λίγο και απευθύνομαι προσωπικά στον παλαιό συμμαθητή).

ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΚΡΥΦΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΗΧ ΛΟΓΩ ... ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟ που ξέσπασε.

ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ του δήμου ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΜΕ για να ελέγξουμε και μόνοι μας το θέμα των ευθυνών, αφού από πολλούς αναγνώστες μας τέθηκαν ερωτήματα.

Και είδαμε μεν ότι δεν φταίει ο δήμος για το λάθος της ΔΕΗ αλλά μάθαμε τα ... συχαρίκια.

 ΚΑΙ ΑΛΛΟ 3% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΗΧ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ 20% που έκανε επίσημα ο δήμος ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΛΟΓΙΣΜΟ".
 
Γιατί η ΔΕΗ, - σου λέει -  όταν θα διορθώσει το "λάθος" της θα βάλει συντελεστή ΦΗΧ 0,4% αντί 0,3967 γιατί δεν μπορεί το σύστημά της - λέει - να έχει ο συντελεστής ΦΗΧ τρία δεκαδικά ψηφία, θέλει στρογγυλοποίηση.

Και βέβαια δεν θα στρογγυλοποιήσει προς τα κάτω αλλά προς τα πάνω.

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ. 

Πρέπει τελικά να μοιάζουμε όντος για μπαμπουίνοι, δεν εξηγείται αλλιώς για να μας λένε τέτοια φίδια πιστεύοντας ότι θα τα φάμε.

ΕΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ και την ΝΟΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ:

Θα το επιτρέψετε εσείς αυτό;

Και πώς στο διάλα ρε ΝΟΝΑ το σύστημα της ΔΕΗ δέχτηκε το .... λάθος 3,967 και χαράτσωσε τον κόσμο;

ΤΡΙΑ ΔΕΚΑΔΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;

ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ και εμείς θα κάτσουμε;

Δεν μας φτάνει  νομίζετε η τρέλα που έχουμε από μόνοι μας;

  ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ή ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις