Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΡΕ ΑΓΓΕΛΕ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΑΡΙΔΑ ΟΤΙ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ;;;;

 

Αυτό με ρώτησε μια γνωστή μας αι φίλη της ΠΛΑΤΕΙΑΣ από το Πάτημα που με πήρε εχθές τηλέφωνο (δεν μπορούσα να γράψω πολύ τις τελευταίες μέρες και έχουν μαζευτεί πολλά.)

Όχι δεν το έγραψα φιλενάδα αλλά σε αυτόν ειδικά που στο είπε ή κατάλαβε ότι είπα αυτό, πιστεύω ότι μια γερή δόση ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας μπορεί και να του προκαλέσει στον σταματημένο εγκέφαλό του στροφορμή για να ξαναστροφάρει.

Το άρθρο της ΠΛΑΤΕΙΑΣ είναι εκεί, ας το διαβάσει όποιος θέλει.

Στο δημοτικό συμβούλιο η θέση που κατέθεσα ήταν ΞΕΚΑΘΑΡΗ:

1. Την επικινδυνότητα, το ύψος, την επιτρεπτή ένταση των κεραιών αλλά και του καταλληλότερους χώρους να τοποθετούνται, τις αποστάσεις μεταξύ τους κλπ, πρέπει να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ η αυτοδιοίκηση - που δεν έχει κάμία αρμοδιότητα επί του θέματος - να το επιλύσει το αρμόδιο υπουργείο αφού λάβει υπόψην του ΣΟΒΑΡΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ  ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ από τα αρμόδια ερευνητικά κέντρα (Πολυτεχνεία, Δημόκρητος κλπ)

Έλαβα την απάντηση από τον αντιδήμαρχο ΤΥ ότι οι επιστημονικοί αυτοί φορείς "τα παίρνουν" από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, όλοι είναι αργυρώνητοι και δεν λένε την αλήθεια άρα εμείς πρέπει να αποφασίσουμε να κηρύξουμε το Χαλάνδρι δήμο στον οποίο απαγορεύονται οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

"ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ...." είπε ο κος Γερολυμάτος.

"Εμείς είμαστε οι κάτοχοι της μοναδικής αλήθειας, στον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ εξαγοράζονται" είναι το συμπέρασμα.

Ε δεν το ψηφίζω αυτό το αστείο πράμγα και συμπαθάτε με,
Και δεν το ψηφίσω για δύο λόγους:

1. Μου έχει χαλάσει το σεντόνι για να κάνω σήματα καπνού.
2. Αν το ψηφίσω, θα σε κοροϊδέψω μαζί με τους άλλους, αφού και να  ψηφιστεί  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ η αδειοδότηση των κεραιών και άρα είναι ακριβώς το ίδιο σα να ψηφίσω στο Δ.Σ. ότι "ο δήμος Χαλανδρίου δεν θα τοποθετήσει στο Χαλάνδρι πυρηνικά όπλα" ή ο δήμος Χαλανδρίου θα απαγορεύσει στο Χαλάνδρι τα wi fi spots.

2. Μαζί με την πρόταση έκδοσης ψηφίσματος έπεσε στο τραπέζι η άποψη ότι "ο δήμος πρέπει να ασκήσει όση πίεση μπορεί στον συνδημότη μας που μίσθωσε την ταράτσα του για κεραία (αν την μίσθωσε τελικά και δεν υπαναχώρησε εις την λαϊκή κατακραυγή η εταιρία κινητής..
ΝΟΜΙΜΩΣ  πάντως θα το έκανε, αν το έκανε.
Κακώς ίσως αλλά ΝΟΜΙΜΩΣ.
Μήπως είναι ο μόνος άδικος νόμος αυτός;

 "Να τον πιέσουμε με όλα τα μέσα πίεσης που διαθέτει ο δήμος" ήταν η πρόταση.

Είπα στο ΔΣ και το επαναλαμβάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτή η πρόταση του Σ. Ανδρεόπουλου που βεβαίως αποδέχτηκαν ασμένως οι εξουσιαστές της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και οι χαϊδεύοντες αυτιά για μια ψήφο Μαυρογυαλούροι.

Είπα  ότι αρνούμαι να συναινέσω να "ασκηθεί "κάθε" πίεση δηλαδή ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΤΕΙ οποιουδήποτε δημότης μας και η λογική μου είναι μακρυά από τέτοιες μεθοδεύσεις άσκησης έστω και νομιμοποιημένης  εξουσιαστικής βίας σε οποιονδήποτ.

ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΑΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ και το BULLING.

Υπάρχουν - αν υπάρχουν στην προκειμένη περίπτωση,  κάτι που αμφισβητείται με την ισχύουσα νομοθεσία  - νόμιμα ένδικα μέσα που μπορούν να ασκηθούν έναντι οποιουδήποτε παρανομεί ή θεωρούν οι άλλοι ότι παρανομεί.
Έτσι οργανώνονται οι κοινωνίες στις δημοκρατίες, όχι στις Μπανανίες.
Στις Μπανανίες στέλνει ο Φύλαρχος αυλικούς και  μπράβους του να επιβάλλουν την ΄θέλησή του στους μπαμπουίνους που δεν του κάνουν τα γούστα.

Αυτό το "να ασκήσουμε πίεση" τι σημαίνει άραγε;

  • Να του ασκήσουμε ομαδικό bulling;
  • Να τον τρελαίνουμε στα πρόστιμα για όπου τιν βρούμε μπόσικο;
  • Να του σηκώσουμε το αμάξι ως εγκαταλλελημένο;
  • Να του αργήσουμε την έκδοση πιστοποιητικού γέννησης;
  • Να του αφήσουμε τα σκουπίδια του αμάζευτα;
  • Να του αδειάσουμε και άλλα σκουπίδια έξω από την πόρτα του γιατί εκείνος αποφάσισε να ασκήσει ένα ΝΟΜΙΜΟ δικαίωμά του, να μισθώσει την ταράτσα του όπως προβλέπει ένας ΚΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ.
Τι σημαίνει σε μια οργανωμένη και πολιτισμένη κοινωνία αυτό για να το ψηφίσω και να το νομιμοποιήσω εγώ που νομίζω ότι είμαι δημοκράτης αριστερός;

ΔΗΛΩΝΩ ΡΗΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΩΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΠΑ ΖΟΡΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ !

Και επειδή ΣΥΜΦΩΝΩ ότι κάτι πρέπει να γίνει με τις κεραίες ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ λέω ότι εμείς ΟΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ για το θέμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ πρέπει να πιέσουμε πολιτικά του ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ, τους από πάνω στην κυβέρνηση να αλλάξουν το νόμο, να φτιάξουν ένα επαρκές να προστατεύσει την υγεία μας θεσμικό πλαίσιο  και όχι να εκβιάζουμε τους δημότες μας που βλέπουν το πράγμα αλλιώς από ότι το βλέπω εγώ.

Και να κάτσουμε εμείς αντί να σκιαμαχούμε να κάνουμε την δουλειά μας, αυτή για την οποία ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΜΟΔΙΟΙ και να ασχοληθούμε με τα μεγάλα προβλήματα στον πολεοδομικό  σχεδιασμό του Χαλανδρίου.

ΑΥΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΜΑPHONE ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!

ΕΝΤΑΞΕΙ;;;

Α.Ν.
ΥΓ: Η σοκαριστική πληροφορία που προέκυψε από το δημοτικό συμβούλιο με την τοποθέτηση της διοίκησης - είναι Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ότι στο κτίριο του ΟΤΕ - ξέρεις στην αρχή της  Πεντέλης, στην ταράτσα του - ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙΣ   - ΕΧΕΙ ΚΕΡΑΙΕΣ!!!!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου