Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΜΕ ΔΥΟ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ



Με δύο αιτήσεις του με αρ. πρωτ.8836 και 9086 ο Νταβίας ετοιμάζεται για να αποδείξει στην δικαιοσύνη κάθε λέξη από το άρθρο του για το οποίο μηνύθηκε από την Κούκα.

ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ.

Έχει ζητήσει εγγράφως:

α. Το πόρισμα της ΕΔΕ που διενήργησε επιτροπή υπό την προεδρία της Κούκα για την υπόθεση του έργου στον καταυλισμό, επιτροπή που δεν βρήκε τίποτα επιλήψιμο (σε αντίθεση βέβαια με την δικαιοσύνη που άσκησε σειρά διώξεων),

Αυτή την ΕΔΕ που η Ελένη Κούκα επικαλέστηκε στον υπηρεσιακό συμβούλιο και πήρε μόρια (ΒΡΑΒΕΙΟ) για να υπερκαλύψει τα τυπικά προσόντα συναδέλφων της.

β. Το πόρισμα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε τον Δεκέμβριο - στο οποίο αναφέρεται το επίμαχο άρθρο και που αφορά - μεταξύ άλλων - την ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ καταστροφή αρχείων της διοικητικής υπηρεσίας.

γ. Την αναφορά της - τότε - προϊσταμένης λογιστηρίου της οποίας τον υπηρεσιακό φάκελο είχε παράνομα στα χέρια της η Κούκα το με αριθμ. πρωτοκ. 24258/28 -11-2013 πρωτοκολλημένο έγγραφο στον δήμο Χαλανδρίου, το οποίο βεβάιως έχει αλλά το θέλει με θεώρηση γνησίου.

Στις αιτήσεις του ο Νταβίας έχει ζητήσει από τον δήμο να του παραδώσει αυτά τα έγγραφα μέχρι τις 7 Απριλίου, αφού στις 8 πρέπει να καταθέσει στην προανακριτική διαδικασία.

Το έννομο συμφέρον του που προκύπτει από το υπέρτατο δικαίωμά του να υπερασπιστεί τον εαυτό του αποκαλύπτοντας στην δικαιοσύνη της ΑΛΗΘΕΙΑ κάθε λέξης του δημοσιεύματος για το οποίο μηνύθηκε, καθιστά ΗΘΙΚΑ την διοίκηση του δήμου υποχρεωμένη να ανταποκριθεί στα αιτήματά του και να μην κωλλυσιεργήσει.
Ας διευκολυνθεί η διακιοσύνη να κρίνει δίκαια και με βάση όλα τα αποδεικτικά στοιχεία.

Αύριο καταθέτουν οι μάρτυρες που υπέδειξε η Κούκα: ο Γιώργος Κουράσης και τα δύο μέλη του ΔΣ του Συλλόγου των Εργαζομένων ο Θ. Πισιμίσης και η Κ. Μπαλάσκα.
Ο Νταβίας θα πάρει τις καταθέσεις τους - ως έχει δικαίωμα και έχει συνενοηθεί με την γραμματεία του Ειρηνοδικείου - την Πέμπτη.
Ό,τι γίνεται για την συγκεκριμένη υπόθεση θα έχει αυτό που αντιπαθούν οι διώκτες της ΠΛΑΤΕΙΑΣ:
ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ!


ΥΓ: Υπάρχουν 4 κρίσιμοι μάρτυρες για την υπόθεση που έχουν καθήκον ως πολίτες και δημόσιοι υπάλληλοι να μην αρνηθούν να πουν την ΑΛΗΘΕΙΑ που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και ΒΙΩΣΑΝ: 
Οι τρεις παριστάμενες στην ΕΠΙΘΕΣΗ (λεκτική ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ) που δέχτηκε η "ανταγωνίστρια" της Κούκα ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΒΙΑ στις κρίσεις του 2013 και η πρώην πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου των Εργαζομένων στην οποία κοινοποιήθηκε η αναφορά της συναδέλφου της για το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου