Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΞΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟ ΜΟΥ1. Η Ελένη Κούκα δεν είναι όποια δημόσια υπάλληλος αλλά έχει έντονη πολιτική και κομματική δράση άρα και πολιτική υπόσταση. Ήταν η γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Χαλανδρίου - εκ των στενών συνεργατών του Στάθη Ανδρεόπουλου ενώ είναι επί χρόνια συνδικαλίστρια με παρεμβάσεις σαφώς πολιτικές.

2.Η Ελένη Κούκα παραποίησε την απόφαση εκλογής του διοικητικού συμβουλίου της ΦΛΥΑ από το δημοτικό συμβούλιο επιχειρώντας να αποκρύψει ότι ήταν ομόφωνη, ώστε να μου χρεώσει παρασκηνιακά συναλλαγή με τον Γιώργο Κουράση και την πλειοψηφία του, έχοντας πάντα και διαχρονικά στοχοποιημένο τον εσωπαραταξιακό αντίπαλο της δικής της παρέας στις δημοτικές δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ.
Της παρέας που μετακόμισε βέβαια και στις παρυφές του ΣΥΡΙΖΑ - όχι το 2010 που δίναμε τον αντιμνημονιακό αγώνα  μερικοί τρελοί, ούτε όταν στήναμε τον ΣΥΡΙΖΑ - αλλά όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κανονικότατο ΠΑΣΟΚ οργανωτικά και βέβαια εξουσία. 
Με απολύτως πολιτικά κίνητρα λοιπόν τέλεσε το αδίκημα της παραποίησης της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου που μετά από δημόσιες τοποθετήσεις των συναδέλφων Πανταζή, Γ. Κεχαγιόγλου και του πρ. Δημάρχου Κώστα Παττακού αναγκάστηκε να αποκαταστήσει την αλήθεια που είχε πρόθεση να αποκρύψει. Αυτά είναι συκοφαντίες ή αλήθεια;

3.  Κατά τις κρίσεις διευθυντών πήρε τον υπηρεσιακό φάκελο των κύριων ανταγωνιστών  ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ατιμώρητα από τον δήμαρχο Γ. Κουράση, για να αξιολογήσει πόσα μόρια παραπάνω είχαν λόγω τυπικών προσόντων η Ειρ. Νταβία και ο Θεολ.  Γκόγκος ώστε να αναζητήσει τα αναγκαία για την προαγωγή της μόρια ως μπόνους από το - προφανώς φιλικό της και εύκολα επηρεαζόμενο λόγω κομματικών της φίλων του  ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ- υπηρεσιακό συμβούλιο.
Το υπηρεσιακό συμβούλιο που της έδωσε bonus 60 μόρια με τα οποία υπερκάλυψε τα 30 μόρια που της έριχνε η Νταβία με τα τυπικά προσόντα και έγινε εκείνη διευθύντρια.
Τα μόρια αυτά τα πήρε γιατί είχε διενεργήσει την ΕΔΕ για το έργο του καταυλισμού, αυτό αξιολογήθηκε θετικά από το υπηρεσιακό συμβούλιο όπως μπορεί να βεβαιώσει ο πρόεδρος του Χρήστος Μπαμπανιώτης, γενικός διευθυντής του δήμου Χαλανδρίου.
Είναι παράνομο; ΟΧΙ!
Αλλά είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ κατά την ταπεινή μου γνώμη.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ που αποδεικνύονται όμως και από τον πίνακα των μορίων που βρίσκεται στον δήμο και που - βέβαια - γίνεται προσπάθεια να χαρακτηριστεί ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ λόγω προσωπικών δεδομένων. Είναι άραγε απόρρητος και προς την δικαιοσύνη που πρέπει να αξιολογήσει αν έγραψα αλήθεια ή ψέματα;
Η Κούκα βέβαια είχε κάθε δυνατότητα να έχει ΠΑΡΑΝΟΜΑ πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των συναδέλφων της "λόγω της προσωπικής σχέσης" που είχε με τον Γ. Κουράση, όπως ακούγεται ότι πιστοποιεί και ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΔΣ των Εργαζομένων. Διότι τα προσωπικά δεδομένα για κάποιους μοιάζουν να είναι ..... λάστιχο.

4. Η Νταβία Ειρήνη μόλις η νέα της διευθύντρια Ελένη Κούκα ανέλαβε την Οικονομική Υπηρεσίας και ο δήμαρχος Γ. Κουράσης την απομάκρυνε,  δέχτηκε - την ώρα που μάζευε τα πράγματά της- φραστική και σωματική επίθεση από την Ελένη Κούκα. Έκανε γραπτή αναφορά προς τον δήμαρχο και τον σύλλογο εργαζομένων και κατήγγειλε το γεγονός σε σύσκεψη της διοίκησης με τους διευθυντές και προϊσταμένους του δήμου.
Δεν υπάρχει διευθυντής ή προϊστάμενος του δήμου που δεν τα γνωρίζει αυτά αφού συζητήθηκαν σε ευρεία επίσημη υπηρεσιακή σύσκεψη.
Αυτόπτες μάλιστα  μάρτυρες αυτής της επίθεσης ήταν οι διευθύντριες του δήμου κ. Μπακόλα και Γιαννακοπούλου που θα πρέπει να καταθέσουν το περιστατικό στην δικαιοσύνη.
Η Ελένη Κούκα δεν δέχτηκε ούτε καν γραπτή επίπληξη από τον δήμαρχο Γιώργο Κουράση για αυτή την ακραία συμπεριφορά.
Τι άλλο χρειάζεται για να πιστοποιηθεί ότι έκανε ό,τι ήθελε στον δήμο; Δεν φτάνει ότι επιτέθηκε με χειροδικία κατά συναδέλφου της ατιμώρητη;

5. Το αποτέλεσμα της ΕΔΕ για το έργο στον καταυλισμό  και τις καταθέσεις δεν έχω καταφέρει ακόμα να το δω με τα μάτια μου, διότι  - λέει - είναι απόρρητο. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Ο δημοτικός σύμβουλος δεν μπορεί να δει τι λέει μια ΕΔΕ για μια υπόθεση που η δικαιοσύνη ακόμα ασχολείται, έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις και αφορά ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, όχι ιδιωτική υπόθεση κανενός.
Από φήμες γνωρίζω ότι η ΕΔΕ βρήκε ευθύνες μόνο για δύο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ υπαλλήλους του δήμου ενώ έβγαλε λάδι όλους τους εν ενεργεία.
Πάντως μετά την ΕΔΕ δεν ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη για κανέναν υπάλληλο από τον δήμαρχο Γ. Κουράση.
Άρα η ΕΔΕ αυτή ΣΥΓΚΆΛΥΨΕ - είναι ΕΔΕ ΣΥΓΚΆΛΥΨΗΣ λοιπόν - τουλάχιστον τις προφανείς ευθύνες του επιβλέποντα μηχανικού του έργου, στον οποίο η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη και ο Σ. Ρούσσος, όταν ανέλαβε έθεσε σε διαθεσιμότητα κάτι που είχε αρνηθεί να πράξει ο Γ. Κουράσης.
Τι από αυτά είναι ψέματα και συκοφαντίες δεν μπορώ να καταλάβω.
Και είναι συκοφαντία να λέει δημόσια ο δημοτικός σύμβουλος ότι αυτή ήταν ΕΔΕ ΣΥΓΚΆΛΥΨΗΣ;
Και είναι συκοφαντία να λέει δημοτικός σύμβουλος ότι η πρόεδρος της επιτροπής που διενήργησε αυτή την ΕΔΕ μάλλον να ελεχθεί πειθαρχικά θα έπρεπε και όχι να πάρει και μπόνους από πάνω;

6. Η Ελένη Κούκα έκανε την παραποίηση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για την καταστροφή των εγγράφων. ¨Ηταν η υπεύθυνη για την τήρηση των πρακτικών υπάλληλος που νιώθοντας πανίσχυρη και ανεξέλεγκτη στον δήμο είχε το θράσος να προβαίνει σε τέτοιες πράξεις πιστεύοντας ότι η κακώς εννοούμενη συναδελφική αλληλεγγύη και οι πολιτικοί της προστάτες θα στης εξασφάλιζαν ότι ποτέ δεν θα ελεγχόταν για τις αυθαίρετες αυτές πράξεις της. Την καραμπινάτη παραποίηση την είδες εχθές με τα μάτια σου αναγνώστη μου.
Για την υπόθεση αυτή έχει διερευνηθεί πλέον - ΕΔΕ που διέταξε ο Σ. Ρούσσος - και τα πρακτικά της ζητώ εγγράφως για να προσκομίσω στην δικαιοσύνη. Μέχρι σήμερα ο δήμος δεν μου απαντά και με ταλαιπωρούν. Είναι δυνατόν να είναι απόρρητα αυτά για έναν δημοτικό σύμβουλο; Και πολύ περισσότερο είναι δυνατόν να είναι απόρρητα σε μυνηόμενο δημοτικό σύμβουλο ενώ αποδεικνύουν ότι δεν έχει πει ή γράψει ούτε λέξη ψέμματα, πόσο μάλλον ψέμματα εν γνώση του και με πρόθεση - όπως απαιτείται να αποδείξουν οι διώκτες μου για να στοιχειοθετήσουν συκοφαντική δυσφήμιση αν θέλουν να με καταδικάσουν.

7. Η Ελένη Κούκα έστειλε - κατά παράβαση των δικών της αρμοδιοτήτων - επιστολή στον ιδιοκτήτη του blog ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ διατάσσοντας ουσιαστικά την απόσυρση ανάρτησης προκαλώντας μου επαγγελματική ζημία και διατάραξη των σχέσεών μου με τον ιδιοκτήτη του blog. Με ποια εξουσία άραγε έκανε κάτι τέτοιο χρησιμοποιώντας μάλιστα την στρογγυλή σφραγίδα του δήμου;

8. Η Ελένη Κούκα μου έκανε και μήνυση από πάνω.

Για την μαρτυρία της αλήθειας όλων αυτών αναζητούνται εθελοντές μάρτυρες που θα βοηθήσουν να σπάσει η λογικής της συγκάλυψης και της ομερτά στον δήμο Χαλανδρίου.

Όχι για μένα και την πιθανότητα να καταδικαστώ.

Αλλά γιατί αν ηττηθεί η λογική των ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ και της συγκάλυψης στην δημοτική υπηρεσία ο δήμος θα απελευθερωθεί και θα λειτουργήσει προς όφελος των δημοτών και όχι προς όφελος των κολλητών.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *