Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Θ. ΚΑΡΥΩΤΗ

Μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσουν οι Έλληνες τον καθηγητή Θεόδωρο Καρυώτη, τον εκπρόσωπο της χώρας μας κατά την επεξεργασία του Διεθνούς Δικαίου των Θαλασσών στον ΟΗΕ και ακλόνητο στυλοβάτη της ανακήρυξης της ελλαδικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (Α.Ο.Ζ.), δίνεται στην παρουσίαση του βιβλίου του.

Ο καθηγητής Θ. Καρυώτης, σε πρόσκληση του διεθνούς περιοδικού “THE ECONOMIST” τον Ιούνιο του 2013,για δημόσια αντιπαράθεση με τους ελλαδίτες πολέμιους της ΑΟΖ, επεκράτησε κατά κράτος ( Κατά κράτος υπερίσχυσε ο καθηγητής Θ. Καρυώτης ) και γι’ αυτό στην συνέχεια λογοκρίθηκε από τους διοργανωτές οι οποίοι και –κατά παγκόσμια, ιστορική, πρωτοτυπία- αυτολογοκρίθηκαν! ( ιδ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- αυτολογοκρίνεται το » THE ECONOMIST » για να μην προβάλεται η ελληνική Α.Ο.Ζ ).

Η μαζική αγορά και προώθηση του βιβλίου του καθηγητή Θεόδωρου Καρυώτη, συμβάλλει στον αγώνα της πατρίδας μας να αποτινάξει τον μνημονιακό οικονομικό ζυγό, καθώς δυναμώνει το δημοκρατικό πατριωτικό κίνημα ανακήρυξης της ελλαδικής ΑΟΖ, δίπλα στην ΑΟΖ της περήφανης και ακατάβλητης μαχόμενης Κύπρου.

Νίκος Καραβαζάκης 16/5/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου