Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ


 (ΤΟ LINK ΕΔΩ: http://www.kentavrosfc.gr/index.php/kentavros/history)

ΞΕΚΙΝΗΜΑ...Η ιστορία μας




Εκεί στα τέλη του 2002, φθινόπωρο ήταν, μία παρέα ανθρώπων, 29 ακριβώς, με πολλά κοινά γνωρίσματα, σκέψεις, προβληματισμούς αλλά και αγωνία για το μέλλον των παιδιών μας, συναντηθήκαμε σε ένα μικρό γηπεδάκι (5Χ5) της περιοχής Σισμανογλείου.

Με τη σκέψη ότι με τον Αθλητισμό και – ιδιαίτερα - με το ελκυστικό για τα παιδιά Ποδόσφαιρο, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε πολλά διαχρονικά αλλά και επίκαιρα προβλήματα αποφασίσαμε να ιδρύσουμε ένα Σύλλογο μέσα από τον οποίο, οργανωμένα και ταξινομημένα, να αντιμετωπίσουμε από κοινού τις ευρύτερες αγωνίες μας. Διαχρονικά προβλήματα όπως το κάπνισμα, τα ναρκωτικά, ο αλκοολισμός κ.α., άλλα και σύγχρονα της εποχής μας – εσωστρέφεια, κατάθλιψη, ηλεκτρονικά παιχνίδια, έλλειψη επικοινωνίας, κλειστοί χώροι, αποκοινωνικοποίηση κ.α. πιστεύουμε ότι αντιμετωπίζονται καλύτερα μέσω του Αθλητισμού και, κυρίως, του καλού και ελκυστικού Ποδοσφαίρου.


ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ


Το 2005 ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» συναντιέται και προσεταιρίζεται στην οικογένεια του FAMILY SPORTS CLUB. Με απόλυτη ταύτιση απόψεων, φιλοσοφίας και στόχων με τον Πρόεδρo του Family Spοrts Club ΡΕΝΕ ΚΟΕΝ επέρχεται ιστορική συμφωνία για το Σύλλογο, ανοίγονται νέοι στόχοι και μεγαλύτερες προοπτικές.

Οι άρτιες εγκαταστάσεις του Club, η λειτουργικότητα και η καλαισθησία του χώρου δίνουν –στην κυριολεξία- στέγη στα φιλόδοξα οράματα μας.

ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΜΝΑΖΟΥΜΕ – ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΜΕ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ



Του δώσαμε την επωνυμία «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» σηματοδοτώντας μέσω του μυθικού αυτού προσώπου τους στόχους μας, τη φιλοσοφία μας. Αυτός ο καταπληκτικός συνδυασμός της Ταχύτητας και της Δύναμης του αλόγου με τη Σοφία, το Πνεύμα  και την Ωριμότητα του ανθρώπου είναι ο στόχος μας, το επιζητούμενο για μας στον Αθλητισμό και το σωστό ποδόσφαιρο.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΕΛΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΗ…
…ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ !

Πρωτεργάτες αυτής της προσπάθειας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΜΑΝΙΚΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ και η επί σειρά ετών Γεν. Γραμματέας ΓΙΑΝΝΙΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ. Αλλά και άλλοι παρόντες και μη, όπως ο εκλιπών ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ο οποίος επί τέσσερα συνεχή έτη είχε σημαντική και καθοριστική προσφορά, τόσο στην ίδρυση όσο και στην ανάπτυξη του Συλλόγου.


Oi ύβρεις και οι χαρακτηρισμοί σας δεν μας αγγίζουν
Τι ακριβώς θέλατε να διαψεύσετε αλήθεια;
ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΛΑ;

Κατά τα άλλα ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την άνοδό σας στην Α ΕΠΣΑ, καλή συνέχεια στο αθλητικό σας έργο ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ αυτό με το θέμα της διαχείρισης της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου