Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Τα top 20 σούργελα των #παραιτηθείτε που μας φόρτωσαν το ΣΥΡΙΖΑ για μία τετραετία ακόμα


 Το Τριώδιο άνοιξε εκτάκτως για μία ημέρα χτες και από τις οθόνες μας παρέλασαν δεκάδες άνθρωποι, που επιβεβαίωσαν πως οι ψήφοι του Άδωνι και του Τζήμερου δεν είναι τελικά προϊόν εκλογικής νοθείας. Με κανένα απολύτως αίτημα πέρα από την εκλογή του Κυριάκου, διαδήλωσαν και απαίτησαν από την κυβέρνηση να φύγει, αλλά οι σκηνές από το Σύνταγμα που θυμίζουν στιγμιότυπα σουρεαλιστικής ταινίας, μάλλον το αντίθετο κατάφεραν. Εμείς απλά επιλέξαμε μερικούς πετυχημένους διαδηλωτές που κέντρισαν το ενδιαφέρον των φωτογραφικών φακών και σας τους παρουσιάζουμε.

#1 Οι στυλάτοι
Άνθρωποι που κατέβηκαν με τα κουστουμάκια τους, τις γραβάτες τους και τις ομπρελίτσες Pierre Cardin. Γιατί όχι; Δεν είναι κι αυτοί χειμαζόμενος λαός;
#2 Οι προδομένοι


Απογοητευμένοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, που πίστεψαν τις ψεύτικες υποσχέσεις του για φιλολαϊκή πολιτική και προστασία των αδυνάμων, κατέβηκαν και αυτοί να στηρίξουν για επόμενο φιλολαϊκό πρωθυπουργό το Μητσοτάκη.
25

#3 Οι Μένουμε Ίσκιο
Μια χαριτωμένη στιγμή που αποτύπωσε το jungle-report
12

#4 Ο κούκλος
Εντάξει ο ανταγωνισμός δεν είναι και πολύ μεγάλος, ιδιαίτερα όταν στέκεσαι δίπλα στο Τζήμερο και τους λοιπούς υπερήλικες του δυναμικού κινήματος που οργανώθηκε μέσα από τα social media. Κουράστηκε όμως το αγόρι μας και είπε να το παίξει άγνωστος στρατιώτης στην ασταμάτητη μάχη για τη νίκη του νεοφιλελευθερισμού πάνω στην πλέμπα.#5 Η γιαγιά με το κλεμμένο καλσόν
Μία πολύ swag γιαγιά, που σίγουρα ακούει ριφιές στα ακουστικά της, μόλις έκλεψε τα καλτσό κάποιας που της έριχνε 7 κεφάλια ύψος και επιδεικνύει τα λάβαρα του πλιάτσικου.
21
Φώτο από Marios Lolos

#6 Ο playmobil
Στηρίζουμε την κίνηση του ανθρώπου. Όλοι οι άλλοι δηλαδή, δε βγήκαν για να παίξουν;
19
Φώτο από Marios Lolos

#7 Ο Inception
Ο άνθρωπος που πήγε σε διαδήλωση κρατώντας πλακάτ με φωτογραφία ενός άλλου ανθρώπου σε διαδήλωση που κρατάει πλακάτ.
27
#8 Ο λάθος-συγκέντρωση
Εντάξει δεν πας σε διαδήλωση των Μένουμε Ευρώπη, με μάσκα του Guy και συγκρίνεις την Ε.Ε. με τους ναζί. Εκτός αν είναι κάτι το οποίο θεωρείς καλό. Δεν ξέρουμε. Τελοσπάντων…
16
Φώτο από Marios Lolos

#9 Ο λάθος-χώρα
Δεν απαγορεύεται να λες τη γνώμη σου, αλλά αδυνατούμε να δούμε το συσχετισμό ανάμεσα σε μια διαδήλωση για να γίνει ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός και το Brexit.
18
Φώτο από Marios Lolos
#10 Οι κομπάρσοι του The Walking Dead
Ψάχναν μυαλά προς βρώση. Μάταια όμως.
23
Φώτο από Marios Lolos
#11 Οι χριστιανοτεχνοκράτες
Ένα περίεργο μείγμα χριστιανοταλιμπάν και εξαθλιωμένου λάτρη των τεχνοκρατών, βρήκε το χώρο να εκφραστεί μέσα στη ζεστή αγκαλιά των #παραιτηθείτε. Ο Λεβέντης τελικά δεν έχασε όλους τους ψηφοφόρους του. Ο τελευταίος φλέρταρε χτες με την ηλίαση.
2
#12 Ο παλιός που είναι αλλιώς
Γιατί να λείπει η Ελένη Λουκά; Η γυναίκα άλλωστε περιφερόταν μπροστά από φακούς και έκανε τον ακτιβισμό της, προτού οι #παραιτηθείτε το κάνουν μόδα.
#1
3 Ο κομμουνιστοφάγος
Ένα θαυμάσιο δείγμα ανθρώπου που έχει μπερδέψει τη βούρτσα με το σύριζα. Σίγουρα από αυτούς που απέρριψαν το Μαρξ από τα 15 τους και στο βλέμμα του βλέπουμε ανάγλυφη την περφάνια της παιδικής άγνοιας.
20
Φώτο από Marios Lolos

#14 Ο Καπερνάρος
Ο μοναδικός βουλευτής των ΑΝΕΛ που έφυγε γιατί δεν πίστευε πως θα μπορούσε να γίνει κυβέρνηση…
ÁÈÇÍÁ - ÓÕÃÊÅÍÔÑÙÓÇ "ÐÁÑÁÉÔÇÈÅÉÔÅ" ÓÔÏ ÓÕÍÔÁÃÌÁ (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

#15 Ο Βαρβιτσιώτης
Λίγο χρόνο φαίνεται πως ξέκλεψε από το St Barts, και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και πέρασε από το Σύνταγμα για να σιγουρέψει και αυτός με το λιθαράκι πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας κατσικωθεί για μερικές τετραετίες ακόμα…
8
#16 Ο Άδωνις
Χωρίς σχόλια για τον ίδιο, αλλά ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, για το θάρρος που είχαν να φωτογραφηθούν δίπλα του, στο φυσικό του περιβάλλον.


#17 Ο Αμυράς
Ο πρώην εργαζόμενος της ΕΡΤ, κατέβηκε και αυτός να διεκδικήσει την ιδιωτικοποίηση των πάντων, αφήνοντας τη δροσιά της πισίνας του.
#18 Ο Ψαριανός
Πληροφορίες θέλουν τον πετυχημένο πολιτικό να έχει βρεθεί κατά λάθος στο Σύνταγμα, στην προσπάθειά του να βρει τα γραφεία του κόμματος στο οποίο ανήκε εκείνη τη μέρα.
22
Φώτο από Marios Lolos

#19 Ο Χειμωνάς και ο Τατσόπουλος
Από μόνοι τους δε θα συγκεντρώνανε τους απαραίτητους πόντους για να μπουν στο αφιέρωμά μας, αλλά ο φακός τους απαθανάτισε σε μια σπάνια στιγμή στη φύση, όπου αυτά τα δύο δείγματα ανθρώπου έχουν πλησιάσει τόσο κοντά μεταξύ τους, ώστε να κινδυνεύει με κατάρρευση η ίδια η έννοια του χωροχρόνου…
ÁÈÇÍÁ - ÓÕÃÊÅÍÔÑÙÓÇ "ÐÁÑÁÉÔÇÈÅÉÔÅ" ÓÔÏ ÓÕÍÔÁÃÌÁ. (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÓÔÅÖÁÍÏÕ)
#20 Ο Τζήμερος
Ο Γλαύκος πήρε το όπλο του, αλλά δεν ήξερε μάλλον να το δουλεύει
5

https://spasmenoparathyroblog.wordpress.com/2016/06/16/paraititheite_circus/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου