Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Α. Τσίπρας: Επιπλέον χρηματοδότηση για δωρεάν φιλοξενία άλλων 15.000 παιδιών στους παιδικούς σταθμούς

H χρηματοδότηση 15.000 επιπλέον θέσεων για τη δωρεάν φιλοξενία παιδιών στους παιδικούς σταθμούς για τη φετινή σχολική χρονιά, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης  Τσίπρας από το βήμα της ΔΕΘ.
Συγκεκριμένα  είπε ότι από τα 246 εκ. ευρώ που θα εισπράξει το δημόσιο από τις τηλεοπτικές άδειες , φέτος θα κατανεμηθεί μέρισμα για τη δωρεάν φιλοξενία επιπλέον 15.000  παιδιών στους  παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, τα οποία είχαν μείνει εκτός προγράμματος.
Συνολικά δηλαδή φέτος θα φιλοξενηθούν στους παιδικούς  και βρεφονηπιακούς σταθμούς  99.800 παιδιά από 81.270 πέρυσι.
Η εξαγγελία του πρωθυπουργού ήρθε να ικανοποιήσει, μερικώς, αίτημα της ΚΕΔΕ η οποία ζήτησε για τα 36.000 παιδιά που είχαν μείνει φέτος εκτός του προγράμματος φιλοξενίας να διατεθούν  30 εκ. ευρώ από τα 246 εκ. ευρώ που συγκεντρώθηκαν από τις άδειες.

http://www.localit.gr

ΣΧΟΛΙΟ: Θα καληφτούν οι οικογένειες του Χαλανδρίου (περί τις 200) που έμειναν εκτός; ΚΑΙ ΠΟΥ - ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ, με τις πρόσθετες θέσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις