Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΣΥΜΕΩΝ



Μετά τα αποκαλυπτήρια του καραγκιόζ μπερντέ που είχε στήσει για να παραπλανήσει τις συνειδήσεις των δημοτικών του - κυρίως - συμβούλων, αποκαλυπτήρια που έγιναν μετά την κήρυξη του μαϊμουδοδιαγωνισμού "για μίσθωση ακινήτου" άγονου και την ολοκλήρωση του ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ από τον ίδιο και την αυλή του ΨΕΥΤΟΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ της μίσθωσης τουΧΕΥ 9 (δεν είχαμε άλλη επιλογή" και καλά) το ΤΑΙΠΕΔ λοιπόν αδειάζει τον Συμεών.

Τον αδειάζει στεγνά, προκηρύσσοντας διαγωνισμό για την ΠΩΛΗΣΗ του ΧΕΥ 9, έχοντας πια στο χέρι ότι το δημοτικό συμβούλιο του Χαλανδρίου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ να αντιδιράσει ούτε στο καπέλωμα για τις χρήσεις, ούτε στο καπέλωμα για χωροθέτηση ΕΚΕΙ, ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ 1, στον συγκεκριμένο χώρο Σταθμού Μεταφόρτωσης και ΚΔΑΥ, αφού μίσθωσε το ίδιο - για ένα χρόνο - ακίνητο ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ!

Δημιούργησε δηλαδή τετελεσμένο, πέρασε την χρήση και λέει τώρα στους υποψήφιους αγοραστές το Ταμείο της Υποτέλειας  "ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ, με την συναίνεση του δήμου Χαλανδρίου Που δεν έχει πλέον - ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ - καμιά νομιμοποίηση να αντιδράσει στα σχέδιά σου υποψήφιε πελάτη μας." (όποιος και αν είναι ο πελάτης).

Όσα λοιπόν εξακολουθεί να λέει ο Συμεών περί μίσθωσης ενός χρόνου με προοπτική ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ.
Σε ένα χρόνο το ακίνητο θα έχει πουληθεί ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ! Θα υπάρχει ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΤΗΣ.

"ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ θα έχει πουληθεί" λέει με βεβαιότητα, ο Συμεών καμαρώνοντας  που θα ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ με ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ!
 (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ IQ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ αναγνώστη μου. Κάτω από 100 να απαγορεύεται να διοικεί κανείς  πόλη. Προτασηή μας για τις αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο Γιάννη Μπαλάφα).

Πώς είναι όμως  σίγουρος; ο Συμεών Σουλτάν ότι ο ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΤΗΣ δεν θα είναι κανένας ιδιώτης  επιχειρηματίας -  επαγγελματίας, κανένα  λαμόγιο της πιάτσας;

Ας πούμε .... Ο ΝΤΑΒΙΑΣ για να μην θίξουμε κανέναν από αυτούς που δεν επιτρέπεται, ας θίξουμε και εμείς αυτόν που τον θίγουν όλοι και δεν τρέχει μία.

 Με τις εμπνευσμένες ενέργειες λοιπόν του Συμεών Σουλτάν, αντί να βγει στην δημοπρασία ένα ακίνητο εκτός σχεδίου που ο νέος ιδιοκτήτης του - ο ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΤΗΣ  - θα έπρεπε να υποβάλλει τα όποια επενδυτικά του σχέδια (MALL, Σταθμός Μεταφόρτωσης,  Πολυκατοικίες ή ότι άλλο) για έγκριση και αδειοδότηση με τις κανονικές διαδικασίες στις οποίες ο δήμος είχε τον πρώτο λόγο κα μεγάλα περιθώρια διαπραγμάτευσης και αντίδρασης,, στην δημοπρασία τελικά θα βγει ένα ακίνητο ΕΤΟΙΜΟ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμάτων (ΣΜΑ).

Μα θα το αγοράσει ο δήμος" σου λέει ο Συμεών, Τι φωνάζουν αυτοί οι αντιπολιτευόμενοι.
ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΤΗΣ ο .... ΝΤΑΒΙΑΣ.

Αλλά ας πούμε ότι έτσι θα γίνει, όπως έχει σχεδιάσει ο ΣΥΜΕΩΝ ΣΟΥΛΤΑΝ!
"Θα το χτυπήσει ο δήμος στην δημοπρασία  με λεφτά αφού "είναι μόνο 4 στρέμματα και δεν είναι 400 που παραχωρεί το ΤΑΙΠΕΔ στους άλλους δήμους, δεν είναι το ίδιο". (επιχείρημα Συμεών ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!  Μην τον παρεξηγείς όμως ..  κατά βάθος είναι καλό παιδί. Παλιά τουλάχιστον, γιατί ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ).

Θα είναι ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΤΗΣ ο δήμος λοιπόν σύμφωνα με τον Συμεών.
Δεν θα είναι όμως το ακίνητο ΜΕ ΧΡΗΣΕΙΣ, πιο ακριβό από ότι θα ήταν το ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ;

ΘΑ ΕΙΝΑΙ!

Άρα ο τύπος που βγάλαμε δήμαρχο (τον ψήφισα κιόλας στον δεύτερο γύρο, σόρυ συνδημότη μου αλλά τι να κάνεις, με αυτό το εκλογικό σύστημα κάποιον πρέπει να ψηφίσεις  στον δεύτερο γύρο) συναίνεσε να ΑΥΞΗΘΕΙ η αξία της δημόσιας γης στο Χαλάνδρι την ώρα που είχε σχεδιάσει  να την αγοράσει με δημόσιο χρήμα των Χαλανδραίων.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - που θα αγόραζε την δημόσια γη - ΗΤΑΝ ΝΑ ΡΊΞΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ, όχι να την αυξήσει για να δώσει περισσότερα! (αφού τσάμπα δεν ΑΠΑΙΤΗΣΕ να την πάρει).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! 

Και αντί να απολογηθεί του φταίει .... ο Σημιτικός Εκσυγχρονισμός, (στον Θωμά), οι διοικήσεις του δήμου του 1995 (στον Νταβία) και η κυβέρνηση που δεν του έδωσε τσάμπα το ακίνητο από μόνη της (στην Καρατζά για να την καλοπιάσει).

Δεν του έδωσε ο Τσίπρας το ακίνητο που εκείνος δεν ζήτησε και ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΙΣΘΩΣΕΙ!
ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΣ, που εκείνος και οι δικοί του  δεν έχουν καμία σχέση  μαζί του (ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ).

ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ που θα κάνει εγκαίνια λέει, υπό τις επευφημίες Νικόλάου Πανταζή! "ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ" σου λέει ο Νίκος.
Να την αγοράσει την δημόσια γη με το δημόσιο χρήμα και να μας την δώσει να παίζουμε.

"Να πεις ότι φταίει η κυβέρνηση" ήταν το αίτημα της Λούλας προς τον Συμεών.
Βέεεεεβαια! Και όλα τα κόμματα πλην ΚΚΕ!

ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ  ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ : ΦΤΑΙΕΙ Ο ΡΟΥΣΣΟΣ και ΜΟΝΟ Ο ΡΟΥΣΣΟΣ (μαζί με την Γενική του Γραμματέα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στις επίσημες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου περί εισηγητών) και τους συμβούλους που νομιμοποιούν αυτό το έγκλημα που πάει να συντελεστεί με την ψήφο τους.

ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και να το γράψω και εγώ και να το λέω φωναχτά, όπως κάνω πάντα, πρέπει ΠΡΩΤΑ το δημοτικό συμβούλιο ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΙΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ τους δύο ΧΕΥ..
Και αν η κυβέρνηση πει όχι σε ένα ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, τότε πρώτος εγώ -  ο διαγραφής  θα χρεώσω τον Τσίπρα που τώρα τον χρεώνουν τα μέλη του και οι εκλεκτοί του.

Αλλά αν δεν τα ζητήσει το δημοτικό συμβούλιο ΕΠΙΣΗΜΑ, ΕΓΓΡΑΦΩΣ με σφραγίδες και βούλες τα ακίνητα φταίει Ο ΣΥΜΕΩΝ  και ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ! ΝΤΑΞΕΙ;
Αυτοί αναλαμβάνει την ΑΠΟΛΥΤΗ  ευθύνη για λόγους που εκείνοι ξέρουν ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΣΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ!

Ο Συμεών ή είχε κάνει εξ αρχής μια επωφελή για τον ίδιο και τα συμφέροντά του (πολιτικά ή άλλα δεν με ενδιαφέρει) συμφωνία "εξυπηρέτησης της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ και ανεβάσματος της αξίας του υπό εκποίηση δημόσιου οικοπέδου" σφυρηλατώντας τις καλές προσωπικές του σχέσεις με τους ισχυρούς των δανειστών ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ και ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ή έχει IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ.
Ένα από τα δύο.
Εμείς θα συνεχίσουμε υποθέτωντας το δεύτερο αφού δεν θέλουμε να κάνουμε ΠΟΤΕ υποθέσεις που θίγουν την τιμή και την υπόληψη κανενός,. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗ.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - έστω και από βλακεία - είναι το ίδιο.

ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΕΥ 8.

Που το επιχείρημα του Συμεών - με υποστήριξη και υπόδειξη Λαδόπουλου -  γιατί τώρα, το 2016, δεν τον διεκδικεί με παραχώρηση - και αποφάσισε να μπει στην δημοπρασία για την μίσθωσή του - είναι ότι το είχε απαλλοτριώσει - σου λέει - το ελληνικό δημόσιο  το 2000 και πήρε τότε λεφτά ο δήμος.
Ε ΚΑΙ;
Αλήθεια τι σημαίνει αυτό ΣΕ ΕΝΕΣΤΩΤΑ ΧΡΟΝΟ εκτός από ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ;
Έχει σημασία πώς έχει το δημόσιο στην κατοχή του την δημόσια γη που παραχωρεί στους δήμους σε όλη την Ελλάδα;
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!

ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ και τελικά τι κάνει ο Ρούσσος και ο Λαδόπουλος;

Αντί να βρίσκουν ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ για να διεκδικήσουμε, ΥΠΕΡ του δήμου, όπως ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ από το νόμο αλλά επιβάλλει και η συνείδηση ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, βρίσκουν επιχειρήματα υπέρ του ΤΑΙΠΕΔ και των συμφερόντων του, ρίχνοτνας τις ευθύνες σε όποιον προκάτοχό τους  βολεύει;
ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο "ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ" ΡΟΥΣΣΟΣ!
Ο "ΚΑΘΕΦΟΡΑ" ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ;
Αφού όποτε και να πέσουν οι ευθύνες μέσα ήταν;

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ο Συμεών ότι πλέον δεν είναι ο υπέρτατος κριτής των πάντων, όπως το έπαιζε μια ζωή αλλά είναι ΔΗΜΑΡΧΟΣ που πρέπει να κάνει Ο,ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ τον δήμο και τους δημότες του;

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Προς το συμφέρον της πόλης είναι Η ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΕΥ και ΤΗΣ ΑΛΑΝΑΣ με ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ στον δήμο.

Και αυτό πρέπει να εισηγηθεί  στο δημοτικό συμβούλιο για να ληφθεί μια απόφαση - ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΩΝΗ - και να καλέσουμε όλοι μαζί, όλους τους συμπολίτες μας να ενωθούν για να κερδίσουν αυτό που δικαιούνται τα παιδιά μας και παίρνουν ΤΩΡΑ οι δημότες άλλων δήμων για τα δικά τους παιδιά ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΜΕΩΝ, ό,τι και να γίνει, ακόμα και αν πετύχει την "ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ" του, όπως σχεδιάζει να πουλήσει στον ιθαγενή.

Γιατί η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ότι θα πληρώσει την δημόσια γη με δημόσιο χρήμα, χωρίς καν να την έχει ζητήσει ΕΠΙΣΗΜΑ, ΕΓΓΡΑΦΩΣ και με ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΛΗΣ να του παραχωρηθεί  δωρεάν.

Ακόμα και η - υποτιθέμενη - νίκη του  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΙΣΤΙΑ απέναντι στον λαό του Χαλανδρίου και τα συμφέροντα του δήμου αφού θα βγουν λεφτά από το ταμείο για να πάρει το Χαλάνδρι ό,τι οι άλλοι παίρνουν τζάμπα.

Αν βέβαια του στραβώσει τελείως και χάσει τις δημοπρασίες τότε το μόνο που θα του μένει είναι να ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΘΕΙ μόνος του στην πλατεία Χαλανδρίου με εισητήριο για το ταμείο του δήμου.

Ή επειδή δεν μας αρέσουν τα βίαια  τουλάχιστον και για να μιλήσουμε σοβαρά, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ εκείνη ακριβώς την στιγμή που οποιοσδήποτε Νταβίας γίνει υπερθεματιστής.

ΥΓ: Γουστάρω ΤΡΕΛΑ Γερολυμάτο που λέει "έτσι και μπουκάρουμε μέσα" με την μίσθωση "ποιος θα μας βγάλει".

ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ μας βλέπω ταμπουρωμένους σε λάκκους  στην ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ με ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ  να υπερασπιζόμαστε να μην μας πάρει ο ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΤΗΣ την δημόσια γη που ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ γιατί είμεθα πονηροί και θα κάναμε μαγκιά μόνοι μας, ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ!

Έχετε ρε σεις τουλάχιστον ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ή με σφεντόνες θα το κρατήσουμε το ακίνητο αν χαθεί στην δημοπρασία όταν θα έρθει ο υπερθεματιστής να το πάρει;

Ή τον έχουμε κάνει σφεντόνα σε αυτή την πόλη και νομίζουμε ότι είμαστε μια πολύ ειδική περίπτωση, μοναδική εις τον κόσμο τούτο και ποτέ δεν κάνουμε ό,τι κάνει όλος ο άλλος κόσμος, όλοι οι άλλοι δήμοι;

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις