Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΜΙΝΗΣ - ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙ ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Οι δύο δήμαρχοι καθιστούν σαφές πως είναι εκ προοιμίου απαράδεκτη ακόμη και η συζήτηση για διορισμό Γενικών Γραμματέων στους δήμους

Σε σκληρή, κοινή δήλωση, κατά της κυβέρνησης, για την πρόθεσή της να «καπελώσει» τις αρμοδιότητες των δημάρχων διορίζοντας διοικητικούς γραμματείς στους δήμους, όπως έγραψε η Voria.gr, προχώρησαν οι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης και Αθηναίων, Γ. Μπουτάρης και Γ. Καμίνης.

Όπως αναφέρουν οι δύο δήμαρχοι, «η εμφύτευση Γενικών Γραμματέων στους δήμους, μέσω διορισμού τους από την κυβέρνηση, αποτελεί νόθευση της συνταγματικά κατοχυρωμένης αυτοδιοίκησης των τοπικών κοινωνιών».

«Ειναι, συνεπώς, εκ προοιμίου απαράδεκτη ακόμη και η συζήτηση μιας τέτοιας πρότασης», ξεκαθαρίζουν οι κ.κ. Μπουτάρης, Καμίνης.
Υπενθυμίζεται ότι, λόγω των έντονων αντιδράσεων, η ΚΕΔΕ οργανώνει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο τη Δευτέρα, με εισήγηση για δυναμικές κινητοποιήσεις.

Πηγή: http://voria.gr
ΣΧΟΛΙΟ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ  ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΚΕ ΜΠΑΛΑΦΑ ΚΑΙ ΚΕ ΠΟΥΛΑΚΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ΜΒΑ στη Θράκη

Θέμα: Η αναμόρφωση του ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Master in Business Administration ( MBA ) του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, ΔΠΘ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις