Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΛΥΑ ΑΕ: ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΦΟΥ "ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ" ΚΑΙ "ΚΟΚΟΡΕΥΕΣΑΙ"


Υπάρχει λοιπόν το ΦΛΥΑ ΝΟ 2 στην ΣΤΑΣΗ.

Και υπάρχουν και οι "απορίες" του Ρούσσου!
ΠΡΩΤΗΦΡΟΡΑ "πώς γίνεται;"

Αφορά - όπως θα έπρεπε να γίνεται πάντα το άρθρο - το παρόν της ΦΛΥΑ ΑΕ σε σύγκριση με την τελευταία χρονιά της προηγούμενης περιόδου - της δημαρχιακής περιόδου Κουράση.
Αυτό είναι το πρώτο θετικό, να τα λέμε και αυτά.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Η ΦΛΥΑ ΑΕ επανήλθε σε κερδοφόρα τροχιά λένε και κοκορεύονται.
Αυτό είναι το δεύτερο και τρίτο θετικό.
Και που επανήλθε σε κερδοφορία η ΦΛΥΑ  και που κοκορεύονται για την ΦΛΥΑ!

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΔΡΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ;
ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ;
ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝΕ.

Ή μήπως θα μας πουν "ΠΡΩΤΗΦΡΑ κερδοφορία" άρα γι΄αυτό θα την κρατήσουν ανοικτή;

"ΤΗΝ ΕΣΩΣΑΝ" ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ!

ΤΡΙΧΕΣ "ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ"!
ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ!

Κάνουν σύγκριση με το τελευταίο χρόνο της διοίκησης της εταιρίας επί Κουράση. 

Η διοίκηση Κουράση με διευθύνοντα τον Νάσο Μπαλέρμπα, επιχείρησε να αλλάξει προσανατολισμό στην ΦΛΥΑ από την "δική μας" (εννοώ την περίοδο 2000 - 2010 όταν Λιανός και Νταβίας είχαν εκτελεστικό ρόλο στην εταιρία, άρα έχουμε λόγο να ομιλούμε) και να την κάνει REAL ESTATE "για να υλοποιήσει τον σκοπό της αξιοποίησης των ακινήτων"  που δεν υλοποιούσε πριν.
Με έμφαση την ΑΚΡΟΠΟΛΗ, το κληροδότημα Καλλισπέρη και τον καυγά που έγινε περί της αξιοποίησής του.

Έλεγαν τότε μαζί με τον Ανδρεόπουλο (και την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ) ότι αυτό πρέπει να κάνει η εταιρία και αυτά που έκανε πριν δεν ήταν καλά πράγματα.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ!  Είχαν μια άλλη πολιτική αντίληψη.
Είχαμε δημοκρατία τότε στον δήμο ακόμα και επιτρεπόταν να υπάρχουν δύο αντιλήψεις, δεν ήταν .... ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ στάση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΟΥΡΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ο ακατανόμαστος.
Τα είπε και στο ΔΣ παρουσία Μπαλέρμπα και Κουράση, δεν μιλάει με υπονοούμενα  ο ακατανόμαστος.

Που προσπαθούσε και τότε να τους εξηγήσει ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ PROJECT , δεν έχει την αναγκαία δομή (μηχανικό, δικηγόρο, οικονομολόγο).

Και έλεγε ότι πρέπει να συνεχίσει την ανάπτυξή της στον δρόμο που ήταν την δεκαετία του 2010 και ΣΤΑΔΙΑΚΑ και με ΣΧΕΔΙΟ  (στην Ελλάδα με σχέδιο λέει, όλο μαλακίες λέει και αυτός) να ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ σε επίπεδο δομής για να πάει παρακάτω σε πιο σύνθετα πρότζεκτ αξιοποίησης μεγάλων περιουσιακών στοιχείων του δήμου. Αλλά δεν τον άκουγαν.

Τους λόγους τους είπαν μόνοι του στο συμβούλιο - Κουράσης και Λαδόπουλος - οπότε δεν τους επαναλαμβάνουμε (θα ανεβάσουμε κάποια στιγμή εκείνα τα πρακτικά για τους διαβαστερούς).

ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΝΟΜΙΜΑ έπραξαν ό,τι έπραξαν και η εταιρία από ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ (2000-2010) πέρασε σε ΖΗΜΙΕΣ.

Αυτά τα είπαμε και στο ΔΣ, όταν έφεραν το θέμα και αρνήθηκαν οι της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ να απαλλάξουν το προηγούμενο ΔΣ.
ΛΑΘΟΣ! 
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ 2014 ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και πανηγυρίζουν.
Χαίρομαι που πανηγυρίζουν για την ΦΛΥΑ! 
ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΙ ΠΑΛΙ!

Δεν κάνουν βέβαια την σύγκριση της χρήσης τους οι καργαριστεροί με την δεκαετία 2000 -2010, πολύ περισσότερο με την περίοδο 2008 - 2011 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΕ ΑΕ!

ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΦΛΥΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 800 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ - τετραπλάσιο από αυτόν για τον οποίο ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ οι καργαριστεροί,  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ, την οποία υποκρύπτει εντέχνως ο Συμεών σε αυτά που γράφει στο φατσομπούκι, για να σου λένε πάλι "ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ κερδοφορία".

Οι ισολογισμοί των περιόδων εκείνων είναι αναρτημένοι, έχουν ελεχθεί, το έργο  είναι ακόμα ορατό, δεν χρειάζεται να επαναληφθούμε.

ΑΚΟΜΑ  ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ για τον οποίο "απολογίζονται" και κομπάζει ο Συμεών, προέρχεται από αυτά που τότε γίνανε και ακόμα υπάρχουν: ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ, ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΟΛΥΜΠΟΥ και ΕΔΕΣΣΗΣ, ΠΑΡΚΙΝΚ στο ΟΤ 25 και διαφήμιση στις στάσεις λεωφορείων που έκλεισε ο Μπαλέρμπας, μόνο αυτές αφού οι άλλες διαφημίσεις δεν τους άρεσαν και τις έβγαλαν (δικαίώμά τους μεν, ΑΛΛΑ ΣΤΕΡΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ από χαζή ιδεοληψία και αυτό θα συνεχίσουμε να τους το λέμε).

Έκαναν τίποτε άλλο; Έχουν δημιουργήσει κανένα άλλο έσοδο τα δύο αυτά χρόνια και δεν μας το είπαν; Ύπαρχει καμία νέα επένδυση της εταιρίας; ΑΠΟ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ και να πληρώνονται όσοι πληρώνονται.
2000 λιγότερα έσοδα από το 2014 έχουν. ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!

Αλλά αν λοιπόν κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ΕΤΣΙ όπως λειτουργούν αυτοί, λειτουργεί σωστά η εταιρία, παράγει κέρδος άρα καλώς υπάρχει τότε .... ΑΠΛΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ με διαφορά φάσης ΕΞΙ ΕΤΩΝ.

Έξι χαμένων ετών στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρίας. Γιατί η εταιρία ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Έξι χαμένων χρόνων που ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΕΣΥ (πάλι) ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΕ, επειδή κάποιοι ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΛΥΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ, για να χτυπήσυν τον Νταβία. Και διακύρητταν ότι έκανε "νεοφιλελεύθερη πολτιική" ο Παράς και ο Νταβίας.

ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΡΑΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΟΛΤΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΑ, απλά πετσοκομμένη σε μέγεθος.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

Οι διαχειριστικές συγκρίσεις που κάνουν με το 2014 έχουν συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο αναλυτικά παρουσία του Διευθύνιντος Συμβούλου Νάσου Μπαλέρμπα που έδωσε τις εξηγήσεις του, δεν θα μας απασχολήσουν εδώ.

Η άρνηση της πλειοψηφίας να κλείσει τον ισολογισμό του 2014 ήταν λάθος, το είπα στο ΔΣ, το επαναλαμβάνω και τώρα.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ - ειδικά ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΥΑ - ΠΑΝΤΑ  ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΙ!

Και πρέπει να διορθωθεί το λάθος  ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ στο μέλλον.
Πρέπει ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ Ο ΜΕΛΛΟΝ!

Οι πολιτικές αντιθέσεις, οι διαφορές πολιτικών για εμένα ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ούτε αν αφορά .... τον "οχτρό" μου.

ΜΕΙΖΟΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ.
Βρήκαν κάτι υπερβολές σε  στραγάλια και κάτι τσαπέλες.
ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙ΄ ΑΥΤΑ!

ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ! Και εσύ που την πολεμούσες το κατάλαβες αλλά δεν έχεις τα άντερα να το παραδεχτείς και προσπαθείς να δημιουργήσεις ένα ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ παραμύθι.
Το παραμύθι "ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ κερδοφορία".

Πρέπει να ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ η πλειοψηφία από βλακείες που έχει πει και να προχωρήσει την εταιρία. ΝΑ κλείσει τους ισολογισμούς.

Αν δεν κλείσει όμως η εκρεμότητα του ισολογισμού του 2014 γιατί επιμένει ως πλειοψηφία ότι υπάρχουν μείζονα προβλήματα  (είπαμε ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ) πρέπει τότε να αντικαταστήσει το μοναδικό στέλεχος του ΔΣ του 2014 που δεν έχει απαλλαγεί  και παραμένει ακόμα στο ΔΣ. σήμερα.

Και αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ, έτσι;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΤΩΝ "ΡΟΥΣΣΟΣ AND FRIENDS" σε αυτή την πόλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *