Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΝΤΑΒΙΑΣ! ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΘΩΜΑ - ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΗΘΟΣ!

Το να ευχαριστήσω δημόσια τον Γιώργο Θωμά για την πληρέστατη νομική τεκμηρίωση και  σύνταξη  της προσφυγής στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής κατά της νομιμότητας της  πολιτικά ακραία αντιδημοκρατικής - εξτρεμιστικής -  απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής να καταθέσει αγωγή εναντίον μου αποτελεί προφανώς αυτονόητη υποχρέωσή εκπορευόμενη από την "αστική ευγένεια" αλλά δεν θέλω να εκληφθεί ως τέτοια.
Μιλάμε και δρούμε ΠΟΛΙΤΙΚΑ και επί ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΔΡΑΣΕΩΝ  ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ.

Είναι βαθιά, πραγματική και ειλικρινής προσωπική μου ανάγκη να τον ευχαριστήσω για τις ώρες που αφιέρωσε για την σύνταξη της προσφυγής, υπογραμμίζοντας ότι η έμπρακτη και βεβαίως πολύτιμη συμπαράσταση του Γιώργου πρέπει κυρίως  να αξιολογηθεί από τους αναγνώστες της ΠΛΑΤΕΙΑΣ και τους πολιτικούς μας φίλους ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ως επιλογή ΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ είναι στοιχείο που εκείνου το ήθος και φρόνημα κυρίως χαρακτηρίζει. Ακτινοβολεί πολιτικό πολιτισμό και δημοκρατικό ήθος.
Και αυτό πρέπει να αξιολογείται από τους πολίτες, όταν θα κληθούν να  κρίνουν και να αξιολογήσουν ακτινοβολίες πολιτικών ανδρών.

Είμαι βέβαιος ότι θα αξιολογήσουν οι δημοκρατικοί συνδημότες μας, την βαθιά δημοκρατική ευαισθησία και πρακτική του Γιώργου, κατ΄αντιπαράσταση με τις αχαρακτήριστες πρακτικές που μετέρχεται ο δήμαρχος της πόλης  για να απαλλαγεί από τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Περιμένω - βεβαίως - την απόφαση της Γ.Γ. της Περιφέρειας επί της προσφυγής μας, ελπίζοντας ότι η κρίση της θα είναι δίκαιη και χρήματα των δημοτών δεν θα επιτραπεί να χρησιμοποιηθούν για την δίωξη δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ όπως σε βλέπω.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου