Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Μοναδικές Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2019

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε 4 βραβεία για το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, για την επένδυση του σε νέες ...

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ για τον δήμο Καλλιθέας...


Λάζαρος Λασκαρίδης: «Με ανοχή του ανύπαρκτου δημάρχου, ο αντιδήμαρχος ζητά δηλώσεις μετανοίας από εργαζόμενους» (Έγγραφο ντοκουμέντο)
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μοιραίος και άβουλος αντάμα» ο δήμαρχος Καλλιθέας παρακολουθεί ως θεατής αντιδήμαρχό του να εφαρμόζει μεθόδους του αλήστου μνήμης Μανιαδάκη και να ζητά «δηλώσεις μετανοίας» από το προεδρείο της προηγούμενης διοίκησης του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου.
Σ’ ένα εμετικό έγγραφο που δίδουμε σήμερα στη δημοσιότητα ο εν λόγω αντιδήμαρχος, ο οποίος έχει την απόλυτη στήριξη του δημάρχου με το φόβο μήπως αυτομολήσει κι από τη δική του παράταξη, καλεί τα 9 μέλη του τότε προεδρείου, να υπογράψουν την εξής δήλωση:
«Σας ζητούμε συγνώμη για όσα αναφέρονται εναντίον σας στην από 12/2/2015 έγκλησή σας και σας δηλώνουμε ότι συμφωνούμε στην ανάκλησή της. Επίσης δια της παρούσης σας δηλώνουμε ότι δεν θα επανέλθουμε στο μέλλον με οποιονδήποτε τρόπο, πράξη ή ενέργεια στα θέματα που αναφέρονται στην ίδια ως άνω έγκληση»
Αυτή είναι η απαραίτητη προϋπόθεση που θέτει ο αντιδήμαρχος για ν’ αποσύρει τη μήνυση που είχε υποβάλει εναντίον τους, επειδή ανάρτησαν πανό για την επέτειο του Πολυτεχνείου στην πρόσοψη του Δημαρχείου.
Μετά την εξέλιξη αυτή καθίσταται σαφές ότι ο δήμαρχος Καλλιθέας λειτούργησε ως επαγγελματίας ψεύτης, όταν στις 29 Σεπτεμβρίου –από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου κι ενώπιον των εργαζομένων και φορέων της Αυτοδιοίκησης- δεσμεύτηκε από κοινού με τον αντιδήμαρχό του ότι η μήνυση θ’ αποσυρθεί.
Καλώ τον δήμαρχο Καλλιθέας ν’ ανταποκριθεί επιτέλους στις περιστάσεις και να υποχρεώσει τον αντιδήμαρχό του ν’ αποσύρει ΤΩΡΑ τη μήνυση. Ειδάλλως να τον παύσει από αντιδήμαρχο και να τον θέσει εκτός παράταξης».

http://www.press-gr.com

ΣΧΟΛΙΟ: Αναδημοσιεύουμε την είδηση διότι ο δήμος Καλλιθέας έχει ένα κοινό σημείο με το Χαλάνδρι και το τοπικό καταστημένο. 
Αν δεν ξέρετε ποιος είναι ο μυστικοσύμβουλος της διοίκησης του δήμου Καλλιθέας σαςκαλούμε να το ψάξετε.
Με τέτοιον σύμβουλο πάντως είναι εξηγήσιμο το ότι τους βγαίνει φασισμός.
Κάνουμε εξαγωγές διότι εδώ, στον δικό μας δήμο έχουμε μεγάλη παραγωγή ΦΑΣΙΣΜΟΥ και υπερκαλύπτουμε τις δικές μας ανάγκες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *