Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

133 ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΧΩΡΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


"ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ" έλεγαν και ξανάλεγαν οι χυδαίοι πολιτικοί αμοραλιστές που διοικούν τον δήμο υπό την πλήρη ανοχή όλων των πλευρών της πολιτικής ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ του τοπικού κατεστημένου.


"ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΗ" έλεγαν και ξανάλεγαν οι πολιτικοί απατεώνες προεκλογικά.

"Εμείς δεν δεχόμαστε να καταλαμβάνεται από διαφήμιση ο δημόσιος χώρος"
έλεγαν και ξανάλεγαν τα πολιτικά νούμερα.

"Εμείς θα υπερασπιστούμε τον δημόσιο χώρο, να μην τον εκμεταλλεύονται ιδιώτες" έλεγαν και ξανάλεγαν τα ενεργούμενα των τραπεζοκαθισμάτων (που αύριο χαρίζουν ρουσφετολογικά ακόμα και πρόστιμα παράνομων καταλήψεων - θα τα πούμε μετά το συμβούλιο αυτά).

ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΑΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ, κατά των πολιτικών τους ανταγωνιστών που έντιμα και καθαρά έλεγαν στον μπαμπουίνο ιθαγενή ότι τα έσοδα από την υπαίθρια διαφήμιση δεν πρέπει ο δήμος να τα απεμπολίσει!

Αύριο στο Δημοτικό Συμβούλιο φέρνουν θέμα για χωροθέτηση 133 θέσεων υπαίθριας διαφήμισης σε στέγαστα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ: Όχι μόνο στα στέγαστρα του ΟΑΣΑ που δεν μπορούν - ίσως - να κάνουν αλλιώς αλλά και σε αυτά της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, δηλαδή αυτά που είναι στην αποκλεισιτκή τους αρμοδιότητα να έχουν ή να μην έχουν διαφήμιση.

Και αν για κάθε στέγαστρο μετρήσεις 2 (το λιγότερο) ρακέτες, φτάσαμε στις 266 ρακέτες!

Άρα το μόνο που τους ενοχλούσε ήταν ..... ΟΙ ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΕΙΣ φαίνεται, αφού οι ρακέτες αποδεικνύεται ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ!


Θα κάνουν - σου λέει εκείνοι  - ΟΡΘΗ διαχείριση των θέσεων υπαίθριας διαφήμισης τα πολιτικά ανέκδοτα.

Εδώ δεν μπορούν να συγκροτήσουν ΟΡΘΑ ένα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ θα μας πουν ότι τώρα θα κάνουν ΟΡΘΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ενώ πριν δεν γινόταν ΟΡΘΗ διαχείριση των μέσων, όπως ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ!

Μόνοι τους αποφάσισαν ότι ήταν παράνομα, μόνοι τους αποφασίζουν ότι τώρα είναι νόμιμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου