Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Μήνες τώρα το ΔΣ της ΦΛΥΑ ΑΕ λειτουργεί ΜΕ ΜΗ ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΝΘΕΣΗ!



ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ - ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ- ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.

Και δεν μας το είχε πει ο Θωμάς ότι είχε προσφύγει και κατά αυτής της απόφασης.

Οπότε ξέραμε ότι το ΔΣ της ΦΛΥΑ είναι παράνομο - και όποιος δεν μας πιστεύει ας ρωτήσει τα κορίτσια στην γραμματεία της ετιαρίας που τα είχε πάρει τηλέφωνο ο Νταβίας και όχι μόνο - αλλά δεν ξέραμε ποιος είχε κάνει την προσφυγή και για ποιους λόγο

Ο Νταβίας - ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΦΛΥΑ όσο όλοι οι άλλοι μαζί - ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ, παρά το γεγονός ότι δεν είχε αποχωρήσει μαζί με όλους τους άλλους συμβούλους της αντιπολίτευσης και επανήλθε για την συζήτηση των υπόλοιπων θεμάτων που είχαν να κάνουν με τον αγώνα που έδωσε για την αποκάλυψη του όργιου που είχε σχεδιαστεί με τους ΧΕΥ.
Διότι δεν είναι η μόνη τρύπα που έχει το ΔΣ της ΦΛΥΑ αυτή που ανέδειξε ο Γιώργος Θωμάς.

Εδώ ακόμα παραμένει μέλος του ΔΣ μέλος της διοίκησης της εταιρίας του 2014 που δεν έχει απαλλαγεί για εκείνη την χρήση από την Γενική Συνέλευση και δεν τρέχει μία, αφού τους ψηφίζει τα θέματα και είναι με τους Γερμανούς.

ΟΡΙΣΤΕ κάντε εδώ κλικ για να δείτε την απόφαση του ΔΣ που κρίθηκε ΠΑΡΑΝΟΜΗ και την στάση του Νταβία:


Το θέμα της παράνομης συγκρότησης του ΔΣ της ΦΛΥΑ ΑΕ το γνωρίζουν στον δήμο, όπως μπορείτε να δείτε από το Νοέμβριο.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, που έχουμε ρωτήσει γι' αυτό και την υπηρεσία της εταιρίας από τότε αλλά ψευδόμενοι μας είπαν ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Θυμίζουμε ότι ΑΥΤΟ το ΔΣ, με την παράνομη σύνθεση ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ, (μαζί με το δικό μας) και ότι έκανε ενέργειες που διαμόρφωσαν τετελεσμένα για τον χώρο ανέγερσης του δημαρχείου, διενήργησε δημοπρασία για την μίσθωσή του πάρκινκ και απλά φέρνουν μια εισήγηση στο ΔΣ που λέει "δεν τρέχει μία, για τυπικούς λόγους ..."

ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ έπεσε το ΔΣ.

Αλλά ό,τι κάνανε από τον Μάιο που είναι ελλιπές το ΔΣ και κυρίως από το Νοέμβριο ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ και επίσημα (μέχρι τότε άντε να επικαλεστούν ότι είναι ΒΛΑΚΕΣ, μετά τον Νοέμβριο όμως;) και μέχρι σήμερα δεν έγινε ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Οι πράξεις - με μεγάλο οικονομικό αντικείμενο και οι συνέπειες που μπορεί να έχουν προκληθεί έγιναν από συμβούλιο που ΔΕΝ ΕΙΧΕ - έστω και τυπικά αν θες - ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΝΘΕΣΗ.

Και αυτό έγινε ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, ήξεραν και συνέχιζαν ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ!

Αύριο στο Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητηθεί αυτή η εισήγηση του ΔΣ της ΦΛΥΑ ΑΕ. Είμαι περίεργος να δω τι στο διάολο θα πουν πάλι εκτός από το να εκτοξεύουν λάσπη στον ανεμιστήρα.

Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ:

Επανέγκριση της υπ αριθμ. 152/2016 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλανδρίου ‘Τροποποίηση (συμπλήρωση) της υπ΄αριθμ. 274/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου πού αφορά στον «Ορισμό μελών Διοικητικού Συμβουλίου της ΦΛΥΑ Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Δήμου Χαλανδρίου.

Σχετ. 1. Η με αριθμό 152/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου
          (ΑΔΑ 61ΒΝΩΗΔ-0ΙΝ)
          2. Το υπ΄αριθμ. 19/2016 Πρακτικό της απόφασης της  Ειδικής Επιτροπής αρθρου 152 του
          Ν. 3463/2006 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής

   Εχοντας υπ΄όψη τα παραπάνω , εισάγεται προς επανέγκριση ως προς το σύνολο του περιεχομένου της η Απόφαση υπ΄αριθμ. 152/2016 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλανδρίου «Τροποποίηση (συμπλήρωση) της υπ’ αριθμ. 274/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου πού αφορά Ορισμό μελών Δημοτικού Συμβουλίου της ΦΛΎΑ Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Χαλανδρίου» με αναδρομική ισχύ από 18/5/2016 (γνωμοδότηση αριθμ 171/2001 Νομικού Συμβουλίου του Κράτους(ΝΣΚ)), η οποία  ακυρώθηκε λόγω της απόφασης (αρ. Πρακτικού 19/2016) της Ειδικής Επιτροπής  άρθρου 152 του Ν. 3463/2006 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, διότι η ακύρωση επήλθε για τυπικούς λόγους και δεν αφορά την ουσία της παραπάνω απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
                                                                                                                       
                                                                                                                     Για την ΦΛΥΑ ΑΕ

                                                                                                                        Η Πρόεδρος του Δ.Σ
                                                                                                                  
                                                                                                                        Ιωάννα Αθανασάτου

Η απόφαση της 152 που ακυρώνει την απόφαση συμπλήρωσης του ΔΣ της ΦΛΥΑ ΑΕ, που λειτουργεί με μη νόμιμη σύνθεση από τον ΜΑΪΟ!





ΥΓ ΟΛΙΓΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ:

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα κάποιους "κολλητ....άκηδες" ακόμα και "συγγενείς" στον δήμο, που ξέρουν ότι γίνονται τέτοιες ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ εναντίον μας ακόμα και ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ, επιθέσεις και εκβιασμοί εναντίον μας ακόμα και με στόχο της δουλειάς μας και το ψωμί των παιδιών μας ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΕΣ, όπως ακριβώς γινόταν και επί Κουράση άλλωστε - από την ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ στον δήμο. ΚΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ χωρίς καν να μας ενημερώνουν για να οργανώνουμε αποτελεσματικές άμυνες.

Αφού έτσι και αλλιώς ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΎΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΜΑΣ!


Ενώ όταν εκείνοι μας χρειάζονται, μερικές φορές δεχόμενοι ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια ακραία πολιτική συμπεριφορά εναντίον τους, μας θυμούνται και θέλουν να καθαρίζουμε για πάρτη τους. 
Και εμείς είμαστε εκεί!

Γιατί εμείς δεν είμαστε  ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ να βγάζουμε τους δικούς μας στο σφυρί!

Και κουβαλάμε τον σταυρό μας με αυτό που δεν θα νιώσουν ότι έχουν ΠΟΤΕ τα ραγιαδάκια και τα γλυφτρόνια:
ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *