Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

Ανακοίνωση Της Επιτροπής Ελλάδα- Κύπρος Αθήνα 30.12.2016


Η Επιτροπή «Ελλάδα-Κύπρος», που συσπειρώνει την τελευταία τριετία ενεργούς πολίτες με στόχο τη δημοκρατική και εντός των πλαισίων του Διεθνούς Δικαίου λύση του κυπριακού προβλήματος, συναντήθηκε στις 29.12.2016 εν όψει των κρίσιμων διαβουλεύσεων στη Γενεύη από 9-12 Ιανουαρίου 2017.

Η Επιτροπή σημειώνει τη διάθεση των συνομιλητών σε αυτές τις διαβουλεύσεις, να παρακάμψουν τη λαϊκή βούληση ή να την φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων και να εκβιάσουν την απόφανσή της. 
Η ουσιαστική επαναφορά του αποικιακού σχεδίου Ανάν, που αποδοκιμάστηκε το 2004 από το 76% των Ελληνοκυπρίων, σε συνδυασμό με την παραμονή του τουρκικού στρατού στη Κύπρο, συνιστούν σχέδια άλωσης και κατεδάφισης της Κυπριακής Δημοκρατίας, απαράδεκτα όχι μόνο για τον οικουμενικό ελληνισμό αλλά και για κάθε άνθρωπο ή συλλογικότητα με δημοκρατική συνείδηση.

Η Επιτροπή «Ελλάδα –Κύπρος» συμμετέχει και στηρίζει όλες τις εκδηλώσεις και κινήσεις ανάλυσης και καταγγελίας των νεοαποικιακών ρυθμίσεων, όπως είναι η Ημερίδα 9ης Ιανουαρίου στην Αθήνα (Πολεμικό Μουσείο). Και παράλληλα υπογραμμίζει την ανάγκη της παλλαϊκής ενότητας, ενάντια στους σχεδιασμούς που ανοίγουν τους ασκούς του Αιόλου απειλώντας την εθνική μας ακεραιότητα και την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α Μεσογείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις