Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΥ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η αντικειµενική αξία του ακινήτου ανέρχεται στο ποσόν των 649.094,64 € σύμφωνα με την εκτίμηση ορκωτής ρκτιμητού και η αγοραία αξία του σε 530.000,00 €. σύμφωνα με την ίδια εκτίμηση.

Το Δημοτικό Συμβούλιο με την 387/2016 απόφασή του καθόρισε το τίμημα το οποίο προσέφερε ο Δήμος στα πλαίσια της συμμετοχής του στη διαγωνιστική διαδικασία, που διενεργεί το ΤΑΙΠΕΔ για την αγορά του ακινήτου ΧΕΥ 9, στο ποσό των 504.000,00 €.

Περαιτέρω ο Δήμος καλείται από το ΤΑΙΠΕΔ να συμμετέχει στη Β’ Φάση της ανωτέρω διαγωνιστικής διαδικασίας, όπως αυτή περιγράφεται στους Γενικούς Όρους της σχετικής διακήρυξης, προκειμένου να επανυποβάλει προσφορά μέσω του ιστότοπου www.e-publicrealestate.gr και θα πρέπει το Δημοτικό Συμβούλιο να λάβει εκ νέου απόφαση:

Για τον καθορισμό της τιμής προσφοράς της Β’ Φάσης η οποία θα υποβληθεί ηλεκτρονικά στον ιστότοπο www.e-publicrealestate.gr

 Η καθορισθείσα τιμή να δύναται, εφόσον απαιτηθεί, να επανακαθορίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια και την εξέλιξη της ηλεκτρονικής διαγωνιστικής διαδικασίας Β’ Φάσης που θα διεξάγεται κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου την 14/12/2016.

Το ΤΑΙΠΕΔ όρισε ως κατώτερη προσφορά συμμετοχής στην β φάση του διαγωνισμού, την ηλεκτρονική δημοπρασία το ποσό των 510 χιλιάδων, ενώ ο δήμος έχει ήδη προσφέρει 504.000 στην πρώτη φάση.

Και "βήμα" ανεβάσματος της προσφοράς έχει καθοριστεί σε 5100 ευρώ παραπάνω από την προηγούμενη.

Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 20.00 ώρα της Τετάρτης 14-11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου