Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Ψήφισμα υπεράσπισης διωκόμενων αιρετών


Τον Απρίλη του 2014, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πάνος Κουτσιανάς, Γιώργος Σταματόπουλος και Γιώργος Θεωδορακόπουλος συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις των κατοίκων του Ιλίου για την απομάκρυνση κεραίας κινητής τηλεφωνίας.
Δύο χρόνια μετά το ξήλωμα της κεραίας οι δύο ιδιοκτήτες του κτηρίου που βρισκόταν οι κεραία αλλά και η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Vodafone ασκούν αγωγή και μήνυση αντίστοιχα κατά των τριών δημοτικών συμβούλων.
 Το ύψος του ποσού της αγωγής (103.425 ευρώ) για κάθε δημοτικό σύμβουλο είναι προφανές ότι έχει σαν στόχο όχι μόνο την τρομοκράτηση αλλά και την οικονομική τους εξόντωση. 
Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους διωκόμενους αιρετούς που ουσιαστικά έπραξαν το αυτονόητο. 
Υπερασπίστηκαν έμπρακτα τον αγώνα των κατοίκων που τους εξέλεξαν.


ΣΧΟΛΙΟ:
Το ψήφισμα είναι ομόφωνο.
Το ψήφισε και ένα διωκόμενος από το Σουλτανικό περιβάλλον αιρετός Χαλανδρίου στον οποίο έγινε μήνυση και αγωγή από το ίδιο το Σουλτανικό Γραφείο και που "προφανή στόχο έχει όχι μόνο την τρομοκράτηση αλλά και την οικονομική του εξόντωση", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το κείμενο του ψηφίσματος των ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ της πλειοψηφίας που το εισηγήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο.
Διότι ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ καια ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ, σε όλα τα θέματα, οι ψευτιαριστεροί, καργαριστεροί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΟΧΙ στην κατάργηση της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  Tο ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία τις προθέσεις της κυβέρνησης να καταργήσει την απλή αναλογική στις εκλογές της τοπικ...