Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο Ε. ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΟΣ Θ. ΑΛΕΞΙΟΥ

 
Ε. Κουράσης - Σ. Γκάκας
Τον δημοτικό σύμβουλο Ευθύμη (Θύμιο) Κουράση, όρισε ο Συμεών αντιδήμαρχο Παιδείας στην θέση του ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΟΣ Θ. ΑΛΕΞΙΟΥ.


  ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ! Κυριολεκτικά το χρειάζεσαι με την ΠΛΑΤΕΙΑ απέναντι! Δεν γλυτώνεις την κριτική και τον έλεγχο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Και ας είσαι και Τουφιώτης!

ΣΧΟΛΙΟ: Δια την ποιότητα της ενημερώσεως που θα ελάμβανες  αγαπητέ Συνχαλανδραίε μπαμπουίνε αν δεν υπήρχε αυτή η κωλοφυλλάδα και διάβαζες μόνο την ενημέρωση που σου προσφέρουν τα συστεμικά παπαγαλάκια και η διοικησάρα δια των τσάμπα χορηγών (όπως λέμε τσάμπα μάγκες) του γραφείου σουλτανικού ξεσκονίσματος και προπαγάνδας σου επισημαίνουμε ότι Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΛΕΞΙΟΥ δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ΠΟΥΘΕΝΑ, δεν έχει γραφτεί λέξη γι' αυτή, ούτε καν ως απλή ειδησιογραφία από τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης της πόλεως ταύτης.

Παραιτείται αντιδήμαρχος και το μαθαίνεις ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ που κάνει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Τους άλλους δεν τους άφησε ο Συμεών να το γράψουν, τους μαλώνει και από το facebook αν ξεφύγει καμία λέξη. ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ έχουν δώσει!!!

Περιμένουμε να δούμε αν η τοποθέτηση του συναδέλφου Κουράση στην κορυφή της Κουρασικής Αριστεράς θα συνοδευτεί και από άλλες αλλαγές αντιδημάρχων - αφού βρισκόμαστε στα μισά της θητείας ή τα περί  εναλλαγής προσώπων στις θέσεις ευθύνης ήταν κούφια λόγια παλιά, όταν η ΑΝΤΙΣΤΑΣΞ πούλαγε δημοκρατία στους ιθαγενείς.
Είμαστε περίεργοι αν θα αλλάξει ο Συμεών τον στενό πυρήνα της διοικησάρας - τη Νονά , τον Γερολυμάτο και τον Γκάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου