Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Στον εισαγγελέα έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών Ν.Κοτζιάς 43 «Μπίζνες Καλά Οργανωμένες» (ΜΚΟ) για απάτες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ!

Στον εισαγγελέα έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς 43 υποθέσεις με ΜΚΟ που άρπαξαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και τα έστειλαν σε υπεράκτιες τράπεζες!

«Εμείς παίρνουμε λεφτά πίσω. Σε νησί της Κεντρικής Αμερικής λεφτά που υποτίθεται ήταν για έργα αναπτυξιακά ήταν σε τράπεζα τοκισμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κοτζιάς....
, προαναγγέλλοντας συνέντευξη Τύπου το επόμενο διάστημα στην οποία θα αποκαλύψει τις συγκεκριμένες ΜΚΟ που διασπάθισαν τα χρήματα του δημοσίου και των κοινοτικών επιδοτήσεων

Υπάρχουν ΜΚΟ που εμφανίζονται να χρηματοδοτούνται κατά 20% από το κράτος, κατά 64% από την Ε.Ε. και κατά 1% από συνδρομές των μελών τους! Άλλες χρηματοδοτουνται κατά 100% από την Ε.Ε. Ορισμένες φορές τα ονόματα των μελών σε διαφορετικές ΜΚΟ είναι... τα ίδια!

Πρόσφατα στο πλαίσιο της συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή του ΚΚΕ, Χρήστου Κατσώτη ο υπουργός Μεταναστευσης Γ.Μουζάλας παραδέχθηκε την κλοπή των χρημάτων. "Πολλά χρήματα δίνονται σε ΜΚΟ. Προσπαθούμε να μείνουν εδώ στην Ελλάδα, όσα παραπάνω χρήματα μπορούμε. Δεν έχουμε πολλές δυνατότητες ελέγχου"!

Ο βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε ότι κατήγγειλε τις τις ΜΚΟ "που λυμαίνονται τα τεράστια ποσά που πήραν" στο προσφυγικό ζήτημα.

Στο περιοδικό PRONEWS ο ίδιος ο πρώην Γενικός Γραμματέας Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Οδυσσέας Βουδούρης, όταν παραιτήθηκε, κατήγγειλε απάτες και κομπίνες εκατομμυρίων ευρώ στα hotspot από τις ΜΚΟ, αλλά δυστυχώς δεν ασχολήθηκε κάποιος εισαγγελέας (ακόμα...).

Διαβάστε περισσότερα: http://kafeneio-gr.blogspot.com/2017/02/43.html#ixzz4Y4SuO3FU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου