Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ - ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΣΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΤΕΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Μόλις λάβαμε ένα email που μας γέμισε ικανοποίηση και μας έδωσε επιτέλους - μια μικρή δικαίωση, δίνοντας τελεσίδικη απάντηση σε όσους/ες θεωρούν ότι ΤΥΠΟΣ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ είναι ό,τι τους αρέσει εκείνους και μας έχουν - χρόνια τώρα - αποκόψει από την αγορά διαδίδοντας εκμεταλλευόμενη την θέση της τοπικής ισχύος - ότι η ΠΛΑΤΕΙΑ δεν είναι ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ άρα δεν δικαιούται μερτικό από την διαφημιστική πίτα.


Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης λοιπόν συμπεριλαμβάνει πλέον την BLANK και τον ιστότοπό της (και όποιον άλλο θελήσει στο μέλλον να έχει το αφεντικό) στις ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ επιχειρήσεις ηλεκτρονικής ενημέρωσης και την ΠΛΑΤΕΙΑ στους ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ δημοσιογραφικούς ιστότοπους που ανταποκρίνονται στα standarts διαφάνειας και δεοντολογίας στο διαδίκτυο!

Ίσως δεν είναι κατανοητό στον καθένα το μέγεθος της ικανοποίησής μας γιατί κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την ψυχολογική βία που έχουμε υποστεί τόσα χρόνια που αυτό το απλό και αληθινό γεγονός - ότι δηλαδή είμαστε ΝΟΜΙΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ - δεν υπήρχε η δυνατότητα να ελεχθεί και να πιστοποιηθεί από ΑΡΜΟΔΙΟ ΦΟΡΕΑ και όχι από τον κάθε ΦΙΤΣΟΥΛΑ.

Αυτός είναι ο λόγος που θεωρούμε την επιλογή του Νίκου Παππά να ανοίξει αυτό το μητρώο, να βάλει τις υπηρεσίες της ΓΓ Ενημέρωσης ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ επαναστατική επιλογή για τον αναγνώστη.

ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ, ΕΔΩ, ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΨΕΜΑΤΑ, ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ, ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟΚΛΟΠΗ, ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

Μεγάλη μέρα για εμάς, εδώ στην ΠΛΑΤΕΙΑ σήμερα!





ΥΓ: Άντε αφεντικό! Και επίσημα "καναλάρχης" από σήμερα! Θέλω κέρασμα τσίπουρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου