Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Μοναδικές Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2019

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε 4 βραβεία για το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, για την επένδυση του σε νέες ...

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

ΚΡΙΜΑ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ!


Έχω αντιπαρατεθεί με τον νεοσταλινισμό μέσα στο ΠΑΣΟΚ, στον ΣΥΡΙΖΑ, έξω στην κοινωνία όσο λίγοι αό την γενιά μας και θα συνεχίσω να το κάνω όσο είμαι όρθιος.
Θεωρώ ότι πλέον δεν έχει να προσφέρει παρά στρεβλώσεις στην υπόθεση της αριστεράς, όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι.

Αν όμως βρισκόμαστε σε μια καμπή της ιστορίας αυτής της χώρας όπου οι δημοκράτες - υποτίθεται - ή πολύ περισσότερο "εμείς" οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως δημοκράτες - σοσιαλιστές ή σοσιαλδημοκράτες, υπερασπιζόμαστε ότι ο διχασμός του εμφυλίου πρέπει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να μείνει μόνο ως αναφορά στην ιστορική διαδρομή  αυτού του λαού, μια μαύρη σελίδα απλά για να διδάσκει, μπας και δεν επαναληφθεί, τότε αυτό που γίνεται από εχθές για την ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ τιμή στην μνήμη ενός αγωνιστή των ιδεών του, ενός κομμουνιστή που στήθηκε στο απόσπασμα από συμπατριώτες του με μοναδική κατηγορία τις ιδέες του δεν είναι μόνο όνειδος επειδή έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης από αριστερούς, "αριστερούς" και κομμουνιστές και χύθηκε τόνους μελάνι γι' αυτό.

Είναι ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι δυστυχώς έχουμε μεγάλο πρόβλημα, τεράστια ΑΔΥΝΑΜΙΑ ως λαός να ΔΙΔΑΧΘΟΥΜΕ από τα ιστορικά μας λάθη και είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να τα επαναλάβουμε.

Και δεν θα έκανα την ανάρτηση για τα ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ και όσα είπαν. Δεν ασχολούμαι με καμένους.

Την έκανα για τον Τασούλα που  έριξε την σταγόνα που υπερχείλισε το ποτήρι της συνείδησής μου, ώστε να μην αντέξω να σωπάσω για ένα θέμα που από εχθές δεν απασχόλησε την ΠΛΑΤΕΙΑ - κακώς ίσως - καθόλου.

Ειδικά ο πόλεμος μεταξύ  συντρόφων  - με την διαχρονική έννοια - για το θέμα, πόλεμος που εξελίσσεται με εντυπωσιακό για μένα μένος στο φατσομπούκι,  αναδεικνύει ίσως ότι πολύ λίγοι τελικά μοιραζόμαστε, πιστεύαμε και υπηρετούσαμε τις ίδιες αξίες σε εκείνο το  ΠΑΣΟΚ που αναγνώρισε την ΕΝΙΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, επιχείρησε να φέρει την ενότητα στην βάση του ελληνικού λαού βγάζοντας από το περιθώριο τους ηττημένους του αδελφοκτόνου εμφυλίου και να στείλει τον διχασμό στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΟΙΚΤΡΑ!

ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *