Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

ΔΟΥΖΕΝΗ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ - σου λέει το δελτίο τύπου του δήμου - από το Πράσινο Ταμείο για το Δουζένη.

Εγκρίθηκε το ποσό των 1.363.279,17 ευρώ από το Πράσινο Ταμείο - όσο είναι η αντικειμενική αξία του ακινήτου, για την αναγκαστική απαλλοτρίωση του διατηρητέου.

Η αναγκαστική απαλλοτρίωση δεν έχει αποφασιστεί ακόμα από το δημοτικό συμβούλιο, αυτό θα γίνει στην επόμενη συνεδρίαση, όπως ενημέρωσε ο Συμεών στην προηγούμενη συνεδρίαση.
Δεν ήταν έτοιμος ο κ. Γερολυμάτος ακόμα!
Λεπτομέρεια θα πεις. Θα γίνει.

Δεν είναι όμως λεπτομέρεια ότι ο Ευθυμίου και ο Τακόπουλος παραμένουν στις θέσεις τους σα να μην έτρεξε τίποτα!
Ο Ευθυμίου που μας λοιδώρησε  - τότε στην αρχή της θητείας τους, που αντί να υποβάλλουν πρόταση επανεπιβολής απαλλοτρίωσης στο Πράσινο Ταμείο, υπέβαλαν πρόταση για την διαμόρφωση του ακινήτου με την μελέτη του κ. Μπελαβίλα.

Ο Τακόπουλος - που είχε οριστεί από τον πρώην Κουράση δικηγόρος για την υπόθεση και στα χέρια του έσκασε η άρση της προηγούμενης απαλλοτρίωσης και η απώλεια του δανείου για την αγορά του ακινήτου. (Ελπίζουμε να μην κοστίσουν περισσότερο από την απώλεια χρόνου αυτά στην υπόθεση της νέας επιβολής απαλλοτρίωσης που κρίνεται ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ).

 Ο Τακόπουλος που υποτίθεται ότι είχε ήδη συμφωνήσει με την Alpha Bank (????)  να αποκτήσει ο δήμος το ακίνητο με απευθείας αγορά - όπως διαβεβαίωνε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Που όταν κάναμε την έρευνα για τα βάρη του ακινήτου και τις κατασχέσεις από το ελληνικό δημόσιο και γράψαμε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΑΓΟΡΆ είχαν το θράσος να θέλουνε να βγουν και από πάνω.

Που όταν ο Θωμάς έφερε στο δημοτικό συμβούλιο πρόταση για επανεπιβολή απαλλοτρίωσης, μετά τις αποκαλύψεις μας και την έρευνά μας, του είπαν ότι δεν χρειάζεται, του είπαν ότι θα αποκτούσαν το ακίνητο φτηνότερα, του είπαν - μας είπαν - ότι κάνουμε "αντιπολίτευση". (Κάνουμε ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ).

Και με αυτά και αυτά επί 2,5 χρόνια έχουν τον δήμο να πελαγοδρομεί για να καταλήξει σε αυτό που από την πρώτη στιγμή είπαμε και μας "δέρνανε".
Και θα φέρουν ξανά επιβολή αναγκαστικής απαλλοτρίωσης.

ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ, όπως δεν είναι δεδομένο και το τίμημα που θα αποφασιστεί από τα δικαστήρια. Αλλά θα είμαστε όλοι μαζί αυτό να μην υπερβεί την αντικειμενική αξία του ακινήτου.

ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (εδώ πάει) ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ, τώρα που ήρθαν στην πολιτική ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ, έστω και καθυστερημένα, μην μπορώντας να κάνουν αλλιώς.
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙΜΑΖΙ διότι το συμφέρον της πόλης είναι πάνω από τις αντιθέσεις μας.
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΊΣΕΙ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟ το Δουζένη το 1999 και θέλουμε να δούμε το ΔΙΚΟ ΜΑΣ όραμα να γίνεται πράξη. (Ελπίζουμε να προλάβουμε).
Χωρίς αυτόν τον χαρακτηρισμό ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ! Σήμερα δεν θα είχαμε αντικείμενο.

Και δεν πιστεύω να πιστεύει κανείς ακόμα ότι το έσωσαν οι κινητοποιήσεις 20 νοματαίων με γκασμά που πρότειναν στον Κουράση δικηγόρο να χειριστεί την υπόθεση τον Π. Τακόπουλο.
Δεν πιστεύω να νομίζετε ότι δεν θα είχε γίνει MALL (εδώ πάει, όχι στον ΧΕΥ) αν δεν είχε  χαρακτηριστεί διατηρητέο.

ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΠΟΛΗ, ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ, για τα παιδιά μας, όχι για εμάς ή τον Συμεών και γι΄αυτό στηρίζουμε απόλυτα τις διαδικασίες επιβολής αναγκαστικής απαλλοτρίωσης,

ΑΛΛΑ  ΔΕΝ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΣΩΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ, το γεγονός ότι ΤΩΡΑ πάμε ομόφωνα ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ το συμφέρον της πόλης από τις παραλείψεις τους, ούτε ξεχνάμε τι μας έσουραν χωρίς μία λέξη απολογίας ή τουλάχιστον ανασκευής των προκλητικών δηλώσεων και χαρακτηρισμών.

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΡΙΣΙΜΑ LINKS ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ: ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΔΟΥΖΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΤΑΤΖΑΡΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΔΗΜΑΡΧΟΣ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ Π. ΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΥΖΕΝΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: Και πάλι για το Δουζένη και τις ανακρίβειες που γράφονται

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΥ ΔΟΥΖΕΝΗ - ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ;

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΔΟΥΖΕΝΗ! "ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ" .... 

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΔΟΥΖΕΝΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΥΖΕΝΗ: ΤΟ ΦΕΚ Δ498/1999 ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις