Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ


Είδα στην ΣΙΒΥΛΛΑ το παραπάνω τρολάρισμα του ΣΥΡΙΖΑ 2, της ΛΑΕ και των προτεραιοτήτων της και θυμήθηκα λίγο και τα δικά μας, εδώ του Χαλανδρίου.
¨Εχουμε ράμματα για την γούνα τους!

Για ποιον χτυπάει η ΚΟΥΔΟΥΝΑ Δευτεριάτικα;;;

Μα για μια στελεχάρα του ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου, που  ήταν και αρχηγάρα εδώ στην ΟΜ Χαλανδρίου και ήταν τέτοιο μεγάλο, συνεπές με την ιστορία και το ήθος της αριστεράς (μπαίνοντας) στέλεχος, που τιμήθηκε εξόχως από το κόμμα δια της αναθέσεως της (έμμισθης και καλοπληρωμένης βεβαίως. βεβαίως - ουχί εθελοντικής)  θέσεως του "φωτοκόπυ manager" στο γραφείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στην βουλή.

Έγινε συμβασιούχα υπάλληλος του κοινοβουλίου.

Αλλά είναι πάντα και κάργα αριστερή.

Και όταν η κοινοβουλευτική ομάς του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία εμμίσθως υπηρετεί έκανε το ΟΧΙ, ΝΑΙ η συγκεκριμένη καργαριστερή ιδεολόγος αποφάσισε ότι έπρεπε να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού η κοινοβουλευτική του ομάς (στην οποία εργάζεται) δεν τήρησε τα υπεσχεμένα εις τους μπαμπουίνους ψηφοφόρους και να ακολουθήσει τον σύντροφο Λαφαζάνη στη Λ.Α.Ε.

Στας εκλογάς του Σεπτεμβρίου του 2015 λοιπόν πέρασε από το περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, της πλατείας Χαλανδρίου - το οποίο ήταν στο αριστερό πεζοδρόμιο της πλατείας μας (αριστερά όπως κοιτάς προς τα πάνω) στο απέναντι περίπτερο, tης ΛΑΕ - αριστερά όπως κοιτάς προς τα κάτω.

Ήταν πλέον η αρχηγός της τοπικής ΛΑΕ.

Οπότε - λογικά - δεν θα έπρεπε να εργάζεται ακόμα στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος το οποίο κατήγγειλε ως κόμμα που εξαπάτησε τους ψηφοφόρους του, έτσι δεν είναι;

 ΟΧΙ!

Διότι όπως μου είπε σύντροφος - μέλος της ΟΜ, με τον οποίο συναντηθήκαμε πρόσφατα, στην έδρα της Πλατείας, στην Χίου στο Κάτω Χαλάνδρι η τύπισσα όχι μόνο δεν έφυγε από την θέση της στο γραφείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - που καταγγέλλει, αλλά συνεχίζει κανονικότατα - σα να μην έγινε τίποτα να εργ΄΄αζεται στο κόμμα των "δοιλόγων" (κατά ΛΑΕ).
Και μάλιστα - είπε ο σύντροφος - όπου να ' ναι μονιμοποιείται ως υπάλληλος της βουλής.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΩ πρωί, πρωί ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου