Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ΙΑΣΩ GENERAL: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

ΙΑΣΩ General: Προσφορά από το Κέντρο Πολλαπλής Σκλήρυνσης και Ειδικών Νευρολογικών Θεραπειών για την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας

Mε το μήνυμα «Η πολλαπλή σκλήρυνση σήμερα αντιμετωπίζεται» το Κέντρο Πολλαπλής Σκλήρυνσης και Ειδικών Νευρολογικών Θεραπειών του ΙΑΣΩ General, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας (31 Μαΐου), προσφέρει Δωρεάν κλινική εξέταση από εξειδικευμένο νευρολόγο. Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα για άμεσο προγραμματισμό Μαγνητικής τομογραφίας εγκεφάλου, χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή, εφόσον κριθεί απαραίτητη.

Η προσφορά ισχύει για όσους καλέσουν στο τηλ. 210 6502662 (Δευτ.-Παρ. 8:00-16:00) για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους έως την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017.

Το Κέντρο Πολλαπλής Σκλήρυνσης και Ειδικών Νευρολογικών Θεραπειών του ΙΑΣΩ General αποτελεί ένα από τα ελάχιστα οργανωμένα κέντρα στην Ελλάδα και παρέχει ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών με πολλαπλή σκλήρυνση, υποστηριζόμενο από τις σύγχρονες υποδομές του ΙΑΣΩ General και του Ομίλου ΙΑΣΩ.

Σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές και διεθνείς οδηγίες, εφαρμόζονται όλες οι νεότερες θεραπείες, ανοσοτροποποιητικές, συμπτωματικές και εξειδικευμένες όπως ειδικές ανοσοθεραπείες, θεραπείες πλασμαφαίρεσης, ανοσοκαταστολής κ.λπ. Επιπλέον, διεξάγεται σημαντικό ερευνητικό έργο με θεραπευτικά πρωτόκολλα, ακόμα και πρώιμης φάσης.

Η Διευθύντρια του Κέντρου, Ειδικός Νευρολόγος κα Στεφανία Σωτηρλή, και ο Αναπληρωτής Διευθυντής, Ειδικός Νευρολόγος κ. Γρηγόριος Χειλάκος, είναι εξειδικευμένοι Ιατροί με πολυετή εμπειρία σε ασθενείς με πολλαπλή σκλήρυνση κάθε μορφής και βαρύτητας καθώς και στην πραγματοποίηση ερευνητικών θεραπευτικών πρωτοκόλλων με μεγάλο αριθμό ασθενών.

Η συγκεκριμένη πάθηση, αν και πλήττει κυρίως νέους, δραστήριους ανθρώπους, μπορεί μακροχρόνια με την κατάλληλη αγωγή και τη σωστή παρακολούθηση να ελεγχθεί έτσι ώστε οι ασθενείς να συνεχίσουν να είναι λειτουργικοί και να απολαμβάνουν όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου