Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Γ. Καραμέρου στους υποψηφίους για τις Πανελλαδικές εξετάσεις 2017: «Συμπληγάδες είναι και θα τις περάσεις»



Αγαπητή φίλη, αγαπητέ φίλε

Η προετοιμασία σου για τις πανελλαδικές εξετάσεις, κορυφώνεται μετά από κόπο, αγωνίες και θυσία του ελεύθερου χρόνου σου. Έχεις ήδη δική σου μια σημαντική κατάκτηση. Γιατί η προετοιμασία μιας προσπάθειας και η αφοσίωση σε αυτήν είναι πάνω από τη μισή νίκη. Τώρα χαμογέλασε, πίστεψε στον εαυτό σου, πρόσεξέ τον και θα τα καταφέρεις!

Η λαχτάρα στα μάτια των δικών σου ανθρώπων και μια σφιχτή αγκαλιά τους, θα σου δώσει δύναμη για τις εξετάσεις που είναι η τελευταία πόρτα πριν την είσοδο στη νέα σου ζωή. Θα την περάσεις. Συμπληγάδες είναι και θα τις περάσεις.

Μας νοιάζεις πιο πολύ από όλους. Ό,τι αφορά το μέλλον σου, αφορά και το μέλλον του τόπου μας. Και η Ελλάδα περιμένει με υπομονή, να κατακτήσεις τις δικές σου εμπειρίες και γνώσεις, και να την οδηγήσεις με την προσωπική σου βελτίωση σε ένα ξέφωτο, σε ένα όμορφο λιμάνι. Ναι εσύ!

Είσαι δυνατή, δυνατός και θα τα καταφέρεις !

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτικούς σου, που σε προετοίμασαν και σε στήριξαν. Να ευχηθώ στους γονείς σου, να σε καμαρώσουν όπως εσύ έχεις ανάγκη και επιθυμείς.

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου