Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

O Γ. Καραμέρος στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για το Crowdfunding

 
 
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Χαράλαμπο Γκότση, είχε ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος ενημερώθηκε για τις δράσεις που προετοιμάζονται σχετικά με την εναλλακτική μορφή άντλησης κεφαλαίων με συμμετοχική χρηματοδότηση (crowdfunding).

Ο κ. Καραμέρος επισήμανε το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Αττικής για την ενίσχυση της συνεργατικής επιχειρηματικότητας, ειδικότερα για καινοτόμες start up επιχειρήσεις. Σημείωσε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δίνονται κίνητρα σε άτομα ή ομάδες με καινοτόμες ιδέες για να υλοποιήσουν υγιείς και βιώσιμες επιχειρηματικές δράσεις και να αποτελέσουν πυλώνα στήριξης και προώθησης της περιφερειακής και εθνικής οικονομίας. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην πρόσφατη δράση της Περιφέρειας Αττικής που αφορά στην ηλεκτρονική δημόσια διαβούλευση για τις επενδυτικές προτεραιότητες του προγράμματος «Επιχειρηματικότητα», όπου φορείς, επιχειρήσεις και πολίτες καταθέτουν απόψεις και ιδέες.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη για το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Αττικής να συμβάλλει στην προώθηση συνεργατικών δράσεων καινοτόμου και βιώσιμης επιχειρηματικότητας και από κοινού συμφωνήθηκε να διερευνηθεί περαιτέρω συνεργασία. Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, οι Αντιπρόεδροι της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Νικόλαος Τρουλλινός και Ξενοφών Αυλωνίτης, καθώς και τα ανώτερα στελέχη Μαρία Διαμαντοπούλου και Μαρί Μαρκοσιάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου