Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΜΑΤΙΑΣ: ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!


Κανονικό καφέ με 10 τραπέζια (προς το παρόν) άνοιξε στον χώρο του θεάτρου της ρεματιάς και με ωράριο ανεξάρτητο από τις παραστάσεις στο θέατρο.

Η καντίνα του θεάτρου, δημοπρατήθηκε, όπως κάθε χρόνο.

Το  μίσθωμα ανέβηκε πολύ, θα σου πουν εκείνοι που διοικούν τον δήμο.

Παλιά το δίνανε οι παλιοί, οι κακοί, οι "εδώκαισαράνταχρόνια" το κυλικείο τρεις - τέσσερις χιλιάδες, θα σου πουν, ενώ οι νέοι που είναι έντιμοι, δεν είναι λαμόγια σαν τους παλιούς, πήρανε 9600 το χρόνο μίσθωμα, θα σου πουν.
Άρα οι παλιοί ήταν κλέφτες και λαμόγια, θα σου πουν,  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ.

Και οι συνέταιροι τους από όλες τις παρατάξεις, εκείνοι που ΜΑΖΙΨΗΦΙΖΟΥΝΕ θα κάνουν τον κινέζο γιατί εκτός του ΜΑΖΙΨΗΦΙΖΟΥΝΕ, υπάρχει και το ΜΑΖΙΜΟΙΡΑΖΟΥΝΕ!

Το νέο μας καφέ λειτουργεί στον χώρο του θεάτρου και όπως με πληροφόρησαν οι τρεις εργαζόμενοι του θεάτρου - όταν εχθές πήγα να βγάλω τις φωτό - ανοίγει από τις 9.00 - 9.30 το πρωί και κλείνει το βράδυ.
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Δηλαδή, αν βγάλεις το μίσθωμα των 3500 τον χρόνο, που αντιστοιχούσε χρόνια τώρα για την καντίνα κατά τις παραστάσεις του θεάτρου, ο δήμος νοίκιασε μαγαζί με 10 τραπεζοκαθίσματα μέσα στο ρέμα με 500 ευρώ το μήνα, μαζί βέβαια με ρεύμα και δημοτικά τέλη (αυτό για να θυμηθούμε τι έλεγαν παλιά οι ίδιοι για άλλους και πιο συγκεκριμένα για τις αντίστοιχες συμβάσεις της ΦΛΥΑ).

Διότι βέβαια ΡΟΛΌΙ της ΔΕΗ μέσα στο ρέμα δεν μπορεί να βγάλει ιδιώτης, έτσι δεν είναι;
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΕΙΤΑΙ!

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ - εκτός της πλειοψηφίας και ο ΠΡΑΣΣΟΣ του Ανδρεόπουλου μαζί με την Λούλα ενώ ο Κουράσης ήταν απών

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον Σ. Γκάκα, ο αντιδήμαρχος μας ενημέρωσε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα λειτουργεί ΩΣ ΚΑΝΤΙΝΑ και δεν απαιτείται έκδοση άδειας ΚΥΕ κατά την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και τον πρόεδρό της.

Γιατί τώρα αυτό είναι καντίνα και δεν χρειάζεται άδεια και σε άλλη περίπτωση στο παρελθόν, σε κυλικείο που είχε μισθώσει η ΦΛΥΑ, που είχε και άδεια ΚΥΕ χρειαζόταν ακόμα και ρολόι της ΔΕΗ, μόνο ο Συμεών Σουλτάνος ξέρει.

ΠΟΥ ως γνήσιος Σουλτάνος ερμηνεύει τους νόμους κατά πώς τον βολεύει και βαφτίζει τον έναν - που δεν γουστάρει - ΠΑΡΑΝΟΜΟ (και του κλείνει το σπίτι) και τον άλλο - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΕΙ - νόμιμο.
Και αυτό για να βγάλει παράνομο τον πολιτικό του αντίπαλο Ο ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ.

Όσοι ακόμα λένε ότι η ΠΛΑΤΕΙΑ υπερβάλει ας δουν ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΤΙΝΑΣ κάνοντας κλικ ΕΔΩ (ΑΔΑ: ΨΥΖΔΩΗΔ-7Φ0)
(η κουφάλα ο Ακατανόμαστος κάτι είχε μυριστεί  με τα του θεάτρου που ήταν να ψηφιστούν στο ΔΣ και την έκανε)

Δείτε και την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής - με τις ψήφους όλης της Αυτοεξυπηρέτησης, ΕΔΩ: ΑΔΑ ΩΝ9ΣΩΗΔ-ΜΧΠ.

ΥΓ 1: Όταν ο Ακατανόμαστος κάποτε ως αντιδήμαρχος έκανε παρέμβαση για να γίνουν τα σκαλιά στο θέατρο της ρεματιάς (αυτά που είναι εκεί και σήμερα και κατεβαίνεις στο θέατρο  - πριν για όποιον θυμάται ήταν χωμάτινα και σε κάθε βροχή τα χάναμε και κινδύνευε να σκοτωθεί κανένας -  ο Σύλλογος Ρεματιάς - τότε - είχε κάνει καταγγελία για παραβίαση του προεδρικού διατάγματος, αφού για να γίνουν τα σκαλιά χρειαζόταν μπετόν. Άλλος σύλλογος βέβαια τότε. ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟΣ. Μαζί με τον Σίμο με την ντουντούκα. Πριν γίνει Σουλτάνος.
"Θα πάμε στην αστυνομία και θα ζητήσουμε την σύλληψή σας που ρίχνετε μπετά στην ρεματιά κε Νταβία" .
ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ!
Λες και στο θέατρο δεν έχει άλλο μπετόν!
Έτσι έκαναν οι "ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ"-  ξέρετε ποιοι το παίζουν αυτό το έργο στο θέατρο, έτσι δεν είναι; - όταν ήταν εκείνοι αντιπολίτευση.

ΥΓ 2: Ο Ακατανόμαστος το είπε και στον Γκάκα. Αν γίνει καμιά στραβή και καεί κανένας θάμνος, από κανένα τσιγάρο στα τασάκια του -  ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ άρα και χωρίς πιστοποιημένη ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ -  λειτουργία του κυλικείου ο συμπαθής αντιδήμαρχος θα φάει οκτακόσια χρόνια φυλακή, με αναστολή για τα τετρακόσια
 Τα άλλα 400 θα τα εκτίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου