Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ + ΕΠΙΔΟΜΑ € 160
Η “ΑΚΤΟ Κατάρτιση” ενημερώνει εργαζόμενους – ασφαλισμένους με ΙΚΑ ότι μπορούν να αιτηθούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 1-30, να παρακολουθήσουν δωρεάν σεμινάριο της επιλογής τους, διάρκειας 32 ωρών και να λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα € 160.

Έτσι, οι εργαζόμενοι κάθε ηλικίας αποκτούν πρόσβαση σε προγράμματα επαγγελματικής ειδίκευσης χωρίς κόστος – αντίθετα με εκπαιδευτικό επίδομα. Η κατάρτιση λαμβάνει χώρα εκτός ωραρίου εργασίας και συνοδεύεται από υποστηρικτικές υπηρεσίες συμβουλευτικής στην ατομική επαγγελματική εξέλιξη και αποκατάσταση, εντοπίζοντας ικανότητες, δεξιότητες και τρόπους ανάπτυξής τους.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της κατάρτισης χορηγείται ειδικό πιστοποιητικό παρακολούθησης ΛΑΕΚ, καθώς και Βεβαίωση από του ΚΔΒΜ2 “ΑΚΤΟ Κατάρτιση” (Αρ, αδείας ΕΟΠΠΕΠ 2000002).

Στα πλαίσια του ΛΑΕΚ 1-30 η ΑΚΤΟ Κατάρτιση προτίθεται να υλοποιήσει τα κάτωθι σεμιναριακά προγράμματα:

ΚΩΔ.1: Διακόσμηση Βιτρίνας

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τη διακόσμηση βιτρίνας και καταστήματος. Το πρόγραμμα πειλαμβάνει: Store Window Design – Το Παιχνίδι της Αποπλάνησης / A. Σχεδιάζοντας μια βιτρίνα [ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΔΕΑΣ – CONCEPT] / Έρευνα αγοράς / Ανάλυση Τάσεων / Fashion Bloggers & Cool Hunters: Πώς βοηθούν και επηρεάζουν στην κατανόηση των τάσεων; Concept Idea / Moodboard: χρήση και μέθοδος κατασκευής του / Ανάλυση Παραδειγμάτων / Β. Σχεδιάζοντας μια βιτρίνα [ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ] – Διαχείριση & εγκατάσταση βιτρινών [εργονομία & budget] / χρώμα – ψυχολογία/συνδυασμοί/τεχνικές / υλικά & υφές / φωτισμός / props – στοιχεία / εργαλεία σχεδιασμού: ο ρόλος των Props στη βιτρίνα / mannequins [ανάλυση ειδών & μέθοδοι μετατροπής τους].

Διάρκεια: 32 ώρες

ΚΩΔ.2: Επικοινωνία, Πωλήσεις και Σύγχρονες Μέθοδοι Marketing

Μία ολοκληρωμένη προσέγγιση στις πωλήσεις και την επικοινωνιακή διοίκηση επιχειρήσεων, που καλύπτει αρχές διοίκησης, διαχείριση ανθρώπινων πόρων, γλώσσα σώματος, διαπραγμάτευση και επικοινωνία, έξυπνες στρατηγικές μάρκετινγκ, business planning, επικοινωνία στη διαχείριση κρίσης και συμπεριφορές των καταναλωτών.

Διάρκεια: 32 ώρες

ΚΩΔ. 3: Digital Marketing & The Social Media – Facebook / Twitter

Μία πλήρη προσέγγιση στο digital marketing και τα social media. Ποια είναι η θέση των social media στη σύγχρονη επικοινωνία και πώς μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν οι εταιρίες ή τα brands σε διαφορετικές περιπτώσεις. Ποιοι κανόνες της παραδοσιακής επικοινωνίας ισχύουν και στην online επικοινωνία. Τι σημαίνει για ένα brand/μία εταιρία η είσοδος στα social media / Social Life: Θετικά και αρνητικά / Setting up (Facebook / Twitter / Google+ Account / media channels / google ads / Best practices Social Media Campaigns / Διαγωνισμοί και Fan building Strategy / Online Reputation Management. / Visually centered social media / Reporting Analytics Overview.

Διάρκεια: 32 ώρες

ΚΩΔ. 4: Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων

Μία πλήρη προσέγγιση στην εκπαίδευση εκπαιδευτών ενηλίκων. Το πρόγραμμα είναι μοριοδοτούμενο στις προσλήψεις καθηγητών – εισηγητών μεταλυκειακής εκπαίδευσης (δημόσια ΙΕΚ, ΚΔΒΜ κλπ). Το πρόγραμμα «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων» στοχεύει στην ενίσχυση της εκπαιδευτικής επάρκειας των εκπαιδευτών, οι οποίοι εκπαιδεύουν και καταρτίζουν ομάδες ενηλίκων στο γνωστικό αντικείμενο της ειδικότητας τους.

Το πρόγραμμα υπερκαλύπτει το σύνολο των πεδίων του υφιστάμενου επαγγελματικού περιγράμματος, συμπεριλαμβάνοντας τις αρχές και τις θεωρίες στη εκπαίδευση ενηλίκων, τεχνικές και μέσα αξιολόγησης καθώς και προσομοίωση μικροδιδασκαλίας. Οι ενότητες του προγράμματος καλύπτουν διεξοδικά και τα δύο μέρη της εξεταστικής διαδικασίας πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ.

Διάρκεια: 32 ώρες

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε εργαζόμενους, ασφαλισμένους με ΙΚΑ, που εργάζονται σε επιχειρήσεις με 1 έως και 30 άτομα προσωπικό. ΠΡΟΣΟΧΗ: εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ΑΚΤΟ Κατάρτιση μέχρι και Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Για να έρθετε σε επαφή με την εξειδικευμένη ομάδα της «ΑΚΤΟ Κατάρτιση» μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα που ακολουθεί, να καλέστε στο τηλ. 2105230130 ή να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info(_)aktotraining.gr – αντικαταστήστε το (_) με @.

Διευκρινίζεται ότι η υλοποίηση των προγραμμάτων υπόκειται σε έγκριση από τον ΟΑΕΔ.

AKTO Kατάρτιση
Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2
Ευελπίδων 11Α Αθήνα 11362
Τηλ2105230130 Fax 2103813700
www.aktotraining.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου