Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΕΜΑΤΙΟ


Εχθές λοιπόν ενημερωθήκαμε - ως μέλη του συλλόγου προστασίας της ρεματιάς, όχι ως δημοτικοί σύμβουλοι ή δημοσιοκάφροι - για το πού ακριβώς βρίσκεται η υπόθεση αδειοδότησης του καταστήματος του Σκλαβενίτη στην Γυφτοπούλου, στη παραρεμάτιο.

Ο δήμος πέταξε το μπαλάκι στη δικαιοσύνη.

Ο Γερολυμάτος και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και στη συνέχεια ο Συμεών  αρνήθηκαν την άδεια τον Ιούνιο.

Ο Σκλαβενίτης προσέφυγε κατά της ανάκλησης της άδειας λειτουργίας του καταστήματος (????? Είχε άδεια και ανακλήθηκε δηλαδή?????) πήρε προσωρινή διαταγή μη εκτέλεσης της ανάκλησης (?????) μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που θα γίνει την άλλη εβδομάδα.

Παράλληλα ο Σκλαβενίτης πρότεινε στον δήμο να συναινέσει στην λειτουργία του καταστήματος μέχρι το τέλος του 2018 και μετά να το κλείσει, ώστε να προγραμματιστεί η απορρόφηση του προσωπικού σε άλλα καταστήματα της αλυσίδας.

Ο δήμος αρνήθηκε και έστειλε το μπαλάκι στη δικαιοσύνη.
Αφού δήμαρχος είναι ο Τακόπουλος (*της ΛΑΕ) φυσικό είναι. ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΥΛΗ ...

Διότι - χωρίς να θέλουμε να προκαταβάλουμε την απόφαση της δικαιοσύνης, δε νομίζω να βρεθεί λογικός άνθρωπος να κλείσει μαγαζί του Σκλαβενίτη και τώρα - όταν έχει φορτωθεί στην πλάτη του το μισό ελληνικό εμπόριο, με το ντηλ για τον Μαρινόπουλο.
Και να στείλει στην ανεργία αρχικά καμιά 50αριά ακόμα εργαζόμενους - και αν ζημιά στη ζημιά πέσει και ο Σκλαβενίτης να γίνει καταστροφή, ανάλογη με του τυφώνα Ίρμα.

(ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ή ΌΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ και ζουν από τις υποθέσεις των τραπεζών και του δημοσίου ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ από αυτά. Δεν καταλαβαίνουν τις ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ επιπτώσεις από κάθε ζημιά στην αγορά).

Ο Τακόπουλος είναι σχεδόν σίγουρος ότι θα χάσει την υπόθεση.

Και ως κλασσικός Γκρούεζας που είναι (ο Μαυρογυαλούρος είναι ο άλλος) έκανε εχτές μια .... "μαγική κίνηση"  για να αποχρεωθεί μέρος  της ευθύνης -  εκείνος και το αφεντικό του - επιχειρώντας να πετάξει το μπαλάκι για τους χειρισμούς αλλά και την πολιτική ευθύνη στον Σύλλογο της Ρεματιάς.

Έστειλε ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ στον σύλλογο και του ζήτησε να βγάλει ψήφισμα υπέρ του κλεισίματος του μαγαζιού για να το προσκομίσει στο δικαστήριο, επειδή όπως ο ίδιος γράφει η υπόθεση "υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαθεί".

Θα τσιμπήσει ο σύλλογος;

ΥΓ: Και επειδή εμείς εδώ δεν ψαρεύουμε σε θολά νερά αλλά λέμε καθαρά τη γνώμη μας - την οποία την έχουμε ξαναπεί - ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΕΝΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ, δεν είναι δα και προς θάνατο, για λόγους που έχουμε ήδη εξηγήσει. 

Και αντί να δημιουργεί έξοδα για δικαστήρια ο δήμος θα μπορούσε να κάνει καμιά συμφωνία με τον Σκλαβενίτη για κανένα μακαρόνι για το παντοκοροϊδείο αντί να δουλεύουν όλοι για τους δικηγόρους και να δώσει ένα μήνυμα προς την κοινωνία ότι ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΡΥΣ  ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΜΠΑΤΣΩΝ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑΕΙ ΑΡΧΕΣ.

Δεν θα πεθάνει η ρεματιά αν το μαγαζί κλείσει σε δύο χρόνια και όχι τώρα, μεσ' την τούρλα .... του μνημονίου, μεσ' την τούρλα της αξιολόγησης, μεσ' την τούρλα της ανεργίας, μεσ' την τούρλα της προσπάθειας του Σκλαβενίτη να ισορροπήσει μετά την αγορά του Μαρινόπουλου, μεσ' την τούρλα του άγχους όλων των ελληνικών επιχειρήσεων να σωθούν από το κανόνι του Μαρινόπουλου. 

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ!


Έχουμε γράψει τον Ιούλιο:

Ο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΩΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου