Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΟΜΠΟΤΗΣ:ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΗ – ΤΡΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ !!! ΜΕΡΟΣ 3ο

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΗ – ΤΡΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ !!!

ΜΕΡΟΣ 3ο
Αγαπητοί δημότες
Έχουμε ήδη παρουσιάσει το 1ο και το 2ο μέρος του ΤΡΙΑ απολογισμού μας!!!. Σήμερα παρουσιάζουμε το 3ο και τελευταίο, για να τεκμηριωθεί πλήρως ο προηγούμενος ΔΥΟ απολογισμός μας!!!.

· Το ένατο μέλημά μας ήταν η εφαρμογή του προεδρικού διατάγματος προστασίας του μεγαλύτερου πνεύμονα της πόλης μας, δηλαδή της ρεματιάς . Σε αυτό το πεδίο είχαμε μεγάλη επιτυχία. Κλείσαμε την πιτσαρία Da Nona , που ο ιδιοκτήτης της ήταν ένας φουκαράς του χεριού μας. Καμμιά σημασία δεν έχει , που το σούπερ μάρκετ του Μαρινοπούλου και νυν Σκλαβενίτη, το ερείπιο του Ζηκογιάννη, το κινέζικο εστιατόριο, η ταχυδρομική εταιρία, κλπ., παραμένουν στη θέση τους. Οι κότες κάθονται στα αυγά τους δεν τα βάζουν με τα μεγάλα συμφέροντα που τις ευεργετούν.

Εξάλλου ο σύλλογος προστασίας της ρεματιάς είναι ένας πολύ ενοχλητικός σύλλογος. Μας στέλνει συνέχεια υπομνήματα, διατυπώνει προτάσεις, διεκδικεί, αντιδρά στις επιτηδευμένες παρανομίες μας , όπως πχ στην συνεχή και ολοήμερη λειτουργεία του κυλικείου που φτιάξαμε δίπλα στο θέατρο και μέσα στο ρέμα !!!. Δεν θα του κάνουμε την χάρη να ασχοληθούμε με τις προτάσεις του και να ικανοποιήσουμε τα αιτήματά του. Είμαστε σοβαρή δημοτική αρχή. Δεν θα ακολουθήσουμε τους άλλους δημάρχους των παραρεμάτιων δήμων, οι οποίοι απαντούν αυθημερόν και σπεύδουν να ικανοποιήσουν τα αιτήματα του συλλόγου, χάνοντας την σοβαρότητα τους.

· Το δέκατο μέλημά μας ήταν, να αναγκάσουμε όσους από σας επιμένουν να κατοικούν στο κέντρο της πόλης ,να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους . Αφενός μεν για προστατέψουμε την υγεία τους, καθότι το κέντρο έχει καταστεί αβίωτο, λόγω τού κυκλοφοριακου,των καυσαερίων και του ασύδοτου παρκαρίσματος. Αφετέρου δε για να πέσουν οι αξίες των ακινήτων προς όφελος της αγοράς.

Δώσαμε λοιπόν αφειδώς νέες άδειες για φαγάδικα και μπαράκια, γεμίσαμε τους πεζόδρομους με τραπεζοκαθίσματα , για να μη μπορούν να βγουν από το σπίτι τους, ούτε να κοιμηθούν τα βράδια από την φασαρία και τα κλαπατσίμπαλα.. Τον στόχο μας σχεδόν τον πετύχαμε.

Το μόνο που μας ανησυχεί τελευταία είναι ότι αρχίζουν να φεύγουν και οι επιχειρηματίες λόγω της αύξησης της προσφοράς. Έτσι η μπαρούπολη που στήσαμε αρχίζει να παρακμάζει με πρώτη την πλατεία της και η κονόμα μας λιγοστεύει.

· Ενδέκατο μέλημά μας ήταν να σας πουλήσουμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Όταν πουλάς μετάξι, δεν χρειάζεται να λες ψέματα για να υπερασπιστείς την πραμάτεια σου. Όταν όμως πουλάς φύκια, χρειάζεται να πεις ένα σωρό ψέματα για να πείσεις τους αγοραστές, ότι τα φύκια είναι από μετάξι. Εδώ πιά έχει τον λόγο η προπαγάνδα κατά Γκέμπελς.

Φτιάξαμε λοιπόν άμεσα ειδικό γραφείο προπαγάνδας στον δήμο μας. Το εφοδιάσαμε με όλα τα εγχειρίδια του πατέρα της προπαγάνδας , το στελεχώσαμε επαρκώς, του διαθέσαμε άφθονο χρήμα, με στόχο να παρουσιάζει το μαύρο ως άσπρο. Η επιτυχία του ήταν σχετική, διότι πολύ λίγοι από σας τρώτε κουτόχορτο , όπως φαίνεται.

Γι΄αυτό αποφασίσαμε να διαθέσουμε και άλλα χρήματα, δικά σας χρήματα. Γεμίσαμε την πόλη με ειδικά έπιπλα με ράφια για να παίρνετε από εκεί όλο το προπαγανδιστικό υλικό μας, το οποίο θα αποτελείται από καλαίσθητα φυλλάδια πληρωμένα με δικά σας πάλι λεφτά. Πλησιάζει και η προεκλογική περίοδος. Πρέπει να φροντίσουμε την πάρτη μας πρωτίστως.

· Δωδέκατο μέλημά μας ήταν να βάλουμε κάγκελα παντού και προ παντός στα μυαλά.

Με τους γνωστούς τρόπους, κατά πρώτον, «πείσαμε» τα τοπικά έντυπα, ιστοσελίδες , διαχειριστές ομάδων κοινωνικής δικτύωσης ,κλπ, να αποκλείσουν και να φιμώσουν κάθε φωνή που μας κάνει κριτική. Όσοι λίγοι δεν «πείστηκαν», τρέχουν στα ανακριτικά και εισαγγελικά γραφεία, κατόπιν ενεργειών μας και με φροντίδα των δικηγόρων μας, που πληρώνονται πάλι από σας μέσω του ταμείου του δήμου. Αντιλαμβάνεστε φυσικά πόσο σεβόμαστε και πόσο παραγωγικά και ανταποδοτικά σπαταλούμε τα λεφτά σας.

Κατά δεύτερον περιφράξαμε όλες τις παιδικές χαρές με σιδερένια κάγκελα με ύψος κοντά στο 1,5 μέτρα, για να μαθαίνουν τα παιδιά από την τρυφερή τους ηλικία στα σιδερένια κάγκελα..

Δυστυχώς τα λεφτά τα έφαγε ο εργολάβος σιδεράς, με δική μας ανάθεση και συναίνεση. Έτσι δεν έμεινε τίποτα και δεν μπορέσαμε να φτιάξουμε καμμιά καινούργια παιδική χαρά της προκοπής.

Κατά τρίτον, όσοι από σας είστε ηλικιωμένοι, γνωρίζετε καλά , ότι για να σας προστατέψουμε από τα ατυχήματα, απελευθερώσαμε την είσοδό σας στα ΚΑΠΗ, καταργώντας το τέλος εγγραφής των 5 Ευρώ . Συγχρόνως σας απαγορεύσαμε την έξοδο επιβάλλοντας χαράτσι – κάγκελο 20 Ευρώ το μήνα, κατά μέσο όρο, για την συμμέτοχή σας σε εκδηλώσεις εξωτερικές, όπως για την χρήση αθλητικών προγραμμάτων και αθλητικών χώρων του δήμου μας. Σε αυτές τις εκδηλώσεις συμμετείχατε , δυστυχώς, εντελώς δωρεάν πριν την κατάρρευση των συντάξεών σας.

Έτσι, καθηλωμένοι μέσα, πάνω στον καναπέ και μπροστά στην έγχρωμη τηλεόραση, ζείτε μια θαυμάσια ασπρόμαυρη ζωή.

Ίδιες υπηρεσίες προσφέραμε και στους ανέργους δημότες μας.
Ήταν μια αυστηρή οδηγία των αφεντικών μας , που δεν ήταν δυνατόν να παραβλέψουμε.


1/9/2017
Η δημοτική σας Αρχή.

Για την αντιγραφή

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ
ΕΜΠΑΘΗΣ ΔΗΜΟΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου