Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ


Δεν πέσαμε από τα σύννεφα με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ περί της "ανθρώπινης φύσης που οδηγεί στις κοινωνικές ανισότητες".

Δεν θα πέσουμε από τα σύννεφα όταν η ΚΥΝΙΚΌΤΗΤΑ του στενού ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ιδεολογικού πυρήνα του νεοφιλελευθερισμού που διοικεί τη ΝΔ θα μιλήσουν για ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Δεν θα πέσουμε από τα σύννεφα όταν θα ακούσουμε ότι η πρόοδος και η εξέλιξη απαιτούν Καιάδες και πυγμή για όσους δεν χωρούν στον αναπτυξιακό σχεδιασμό της "νέας εποχής". Για "παράνομους", "βρωμιαρέους", που θα τους την πέσει το καθεστώς και θα τους πετάξει από τους χώρους τους, με τσαμπουκά ναζιστών των SS στις εβραϊκές γειτονιές του Βερολίνου τη νύχτα των κρυστάλλων.

Τα έχουμε ξανακούσει και ξαναδιαβάσει από τοπικούς παράγοντες της ΝΔ - σημερινούς συνεργάτες του Συμεών. Τα έχουμε ζήσει κιόλας.
Με τη "νομιμότητα" της WAFFEN ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ - όχι την ΘΕΣΜΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

Και αυτοί τα ίδια πιστεύουν κατά βάθος, όταν πετάνε στο δρόμο σωματεία και φορείς - την ώρα που "δημοκράταροι - ακραία νεοφιιλελέδες" πανηγυρίζουν και τους επευφημούν στο φατσομπούκι, παρακινώντας την  παραταξιακή αστυνομία να κάνει εξώσεις.
Μόνο το περιβραχιόνιο της "επαναστατικής φιλικής εταιρίας" τους έλειπε.

Στην φύση όμως, στην ζούγκλα υπάρχουν και άλλες ανισότητες κύριε Πρόεδρε της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Η ικανοποίηση των βασικών ενστίκτων των κυρίαρχων αρσενικών για μεγαλύτερη μερίδα φαγητού και την καλύτερη γκόμενα νομιμοποιεί και άλλες μεθόδους.

Το αρσενικό που κερδίζει τον αγώνα με το άλλο αρσενικό κερδίζει το προνόμιο να ζευγαρώσει με την καλύτερη θυλικιά  - η οποία βεβαίως δεν διαλέγει τον σύντροφό της.

Καταλαβαίνω απολύτως γιατί καταλήγουν μερικοί να αναζητούν την επιστροφή της κοινωνικής οργάνωσης στην αποδοχή των νόμων της φύσης.

ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ!

Τους έχει βαρέσει στο κεφάλι το πήξιμο!

Ελπίζουν ότι θα ικανοποιήσουν το στερημένο βασικό τους ένστικτό, με κριτήριο επιλογής  την κοινωνική θέση που τους εξασφάλισε η ράτσα τους.

Η κοινωνική θέση που τους εξασφάλισαν τα λεφτά του μπαμπά τους, του παππού τους και η συγχωρεμένη η θεία τους.
Γιατί αλλιώς ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΆΘΕΤΑΙ ρε φίλε τίποτα.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ τις κοινωνικές ανισότητες αντί να ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ να τις περιορίσουν ή να τις εξαλείψουν, όπως - τουλάχιστον δήλωνε ότι επιθυμούσε  ΙΣΤΟΡΙΚΑ ακόμα και η παράταξή τους: Η ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ ΔΕΞΙΑ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΙΣ.
Ναι δικαίωμά τους αλλά ....
ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

Αυτές οι απόψεις είναι στα όρια - αν δεν είναι εκτός - ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ.

ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!
Διότι από την εποχή της ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗΣ, της ΑΣΤΙΚΗΣ, όχι της ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ γαλλικής επανάστασης στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ καθορίστηκε ΕΝΑ τρίπτυχο:

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - την οποία παριστάνουν ότι υπερασπίζονται, ενώ ΒΙΑΖΟΥΝ.
ΙΣΟΤΗΤΑ - υπάνθρωποι δεν υπάρχουν για ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΟΛΙΤΗ
ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ - Όχι Καιάδες για τους αντιπάλους μας και τους κοινωνικά αδύνατους.

Υπάρχει και άλλο ένα τρίπτυχο που απορρίφθηκε από την ΕΥΡΩΠΗ:
ΑΙΜΑ/ΦΥΛΗ  - ΤΙΜΗ - ΕΝΣΤΙΚΤΟ.

Είναι λοιπόν ΑΚΟΝΤΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ή μόνο  ΣΚΕΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ;

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΛΗΜΜΑ με το οποίο πρέπει να ασχοληθούμε.
Είναι σοβαρό το θέμα, μην το υποτιμάς.

Ο ΚΟΜΠΟΤΗΣ λέει ότι έληξε το θέμα, το αυγό του φιδιού - λέει - εκκολάφθηκε.

Εγώ είμαι λίγο πιο αισιόδοξος από φύση. Θεωρώ ότι κανένας αγώνας δεν είναι χαμένος πριν το σφύριγμα της λήξης.

 Ίσως ακόμα Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ - η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που δηλώνει ΚΕΝΤΡΟδεξιά ή ΚΕΝΤΡΟαριστερά, κάνει την έκπληξη και δεν επιτρέψει να ζήσουμε μια ΤΟΣΟ ΚΥΝΙΚΉ ΕΞΟΥΣΙΑ σε κεντρικό επίπεδο, σαν αυτή που ζήσαμε και σε τοπικό και που - με την βεβαιότητα της νίκης της ηγετικής ομάδας των ΑΔΩΝΟΚΥΡΙΑΚΩΝ στις εκλογές, που θεωρούν ότι τους εξασφάλισε ο ΣΥΡΙΖΑ  - προετοιμάζουν το έδαφος ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου