Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Στο Νίκο Κομπότη και στην μπηχτή του



Αγαπητέ Νίκο,

Οι "έμπειροι αυτοδιοικητικοί" που - κατά την εκτίμησή σου - "έφαγαν" τον "μαέστρικο χειρισμό" του Συμεών για το θέμα του δημαρχείου - δηλαδή εγώ, αφού για το θέμα - με την έκταση που έχει και το μεγάλο οικονομικό όφελος που μια τέτοια εξέλιξη θα έφερνε για την τοπική κοινωνία, - δεν έχει μιλήσει κανείς άλλος,  είναι ακόμα σταθερά προσανατολισμένοι στην ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ και όχι στην επιβεβαίωση των όποιων ικανοτήτων τους ως προφήτες ή βοηθοί φακίρηδες που πρέπει να προφυλάσσονται από το να μην "φάνε" την μπλόφα.
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΚΕΡ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΙΔΙ ΜΑΓΚΙΑΣ Η ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ.
ΕΜΕΙΣ  ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

Ούτε μια στιγμή δεν έφυγε από το μυαλό μου φίλε Νίκο, ότι όλη η ιστορία με την ανέγερση του δημαρχείου, δεν μπορεί παρά να είναι -ίσως - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΦΟΥΣΚΑ.

ΑΛΛΑ ....

... αν ο ΣΥΜΕΩΝ, ο ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση και η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ καταλήγουν να ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ και να επιχειρούν να έχουν επικοινωνιακά και πολιτικά οφέλη από την ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ και μόνο, περί ανέγερσης του δημαρχείου ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ - και μάλιστα ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ - για ένα θέμα ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ διατηρήσαμε ΖΩΝΤΑΝΟ για χρόνια.
ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ (για να μην πω ΟΙ ΜΟΝΟΙ) με το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ παρά τις ΒΛΑΚΕΙΕΣ που έχουν ειπωθεί στον μπαμπουίνο εναντίον μας.

Μιλάμε για ένα θέμα που ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ που δεν παίξαμε ΚΑΘΟΛΟΥ με τα συμφέροντα που υπαινίσσεσαι και που εμπόδιζαν και επιχειρούν να εμποδίσουν και τώρα, την ανέγερσή του ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και εσείς, από την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ τα περιγράφετε άρα πλέον δεν είμαστε μόνοι μας. Σου θυμίζω ότι ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ είμασταν ΟΙ ΜΟΝΟΙ.
Και ότι από το 2006 μέχρι το 2014 ΚΑΝΕΙΣ δεν έβαλε το θέμα στο τραπέζι του δημόσιου διαλόγου.
ΚΑΝΕΙΣ!

Για ένα θέμα που στην ιστορική άποψή μας προσχώρησαν δια των επικεφαλής τους οι 6 από τις 8 - ελπίζουμε να τοποθετηθούν και οι άλλες 2 θετικά τελικά - παρατάξεις, δεν μας νοιάζει να "προστατευτούμε από πιθανή μπλόφα". 

ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΡΟΛΟ του ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ  όλων των κακών εξελίξεων φίλε Νίκο. 

Δεν το επέλεξα ποτέ να κάθομαι στο περιθώριο, ασφαλισμένος από πιθανό λάθος για να μπορώ να είμαι και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα.

Ίσως γι΄αυτό επιλέγω πάντα να νταραβερίζομαι και να παλεύω ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ μέσα από την ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ και όχι την ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΗ αριστερά. που προτιμάει την ασφάλεια του περιθωρίου.

ΠΑΛΕΥΩ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ και δεν με νοιάζει αν κάνω λάθη.

ΚΑΝΩ! ΠΟΛΛΑ!
ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ. 
Αλλά δεν πουλάω ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΤΕ για το εφήμερο επικοινωνιακό κέρδος του ΚΩΛΟΥ.

Η κριτική σου λοιπόν είναι δεκτή αν τελικά δεν προχωρήσει η υπόθεση. Μου την έφερε ο Συμεών και του είπα καθαρά ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΑΥΤΟΟΗΤΟ για όσα ιστορικά έχω υπερασπιστεί στην πόλη: ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ. Χωρίς αστερίσκους.

Αν ο Συμεών αλλά και οι μελετητές - που ήταν παρόντες στην συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων - στήσανε έναν καραγκιοζ μπερντέ για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους και εγώ εξαπατήθηκα ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. Δεν έχασε η Βενετιά βελόνι.

Δηλαδή δήμαρχος, έξι επικεφαλής, οι μελετητές στήσανε καραγκιοζ μπερντέ για να με παρασύρουν ;

Δεν θα είναι ντροπή μου. ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ!

Και - αν ήταν έτσι όπως το υπονοείς - θα είναι ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

Αλλά και σε αυτή την περίπτωση - που δεν θα γίνει το δημαρχείο πάλι  θα έχει γίνει ένα ακόμα βήμα: ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ άκουσε πλέον και από άλλους ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ και δεν είναι το ίρτζι του Νταβία.

Και από εσάς σήμερα, την πολύ καργαριστερά.
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!

ΥΓ1: Φαίνεται ότι κάποιοι αναζητούν ήδη κόλπα για να πεταχτεί η μπάλα στην εξέδρα. Θα κάνουν λάθος λένε οι .... "ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ". Αν ο Συμεών το χάσει το στοίχημα ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΒΑΛΕ, ας το χάσει μόνος του, ας μην σπεύσουν να τον ... βοηθήσουν.

ΥΓ 2: Την ενημέρωση των Χαλανδραίων για το τι έγινε, τι ειπώθηκε στην σύσκεψη των επικεφαλής και την δέσμευση τους,  που έγινε από την ΠΛΑΤΕΙΑ και δεν διαψεύστηκε από ΚΑΝΕΝΑΝ εκ των παρόντων, κατ΄εξαίρεση και κατά παράβαση των δημοσιογραφικών μας αρχών αφού  ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΔΕΝ ΓΡΆΦΩ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ, τι δείχνει στο κοφτερό μυαλό σου Νίκο;

ΥΓ3: Αν και η παράβαση των δημοσιογραφικών  αρχών μου δεν ήταν πολύ μεγάλη, αφού η σύσκεψη των επικεφαλής ήταν ΔΗΜΟΣΙΑ. Έγινε παρουσία και του δικηγόρου ΠΟΛΥ ΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, του ΤΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ και όποιου άλλου πέρναγε από το παλιό δημαρχείο. 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου